Hakuna Matata

2007-10-12
12:47:21

Äntligen fredag... /S
... har visserligen planer på att plugga i stort sett hela helgen men det är ändå skönt att slippa gå till skolan. Har precis kommit hem från en föreläsning där gruppen gav utlopp för all stress och frustration över tentan. Tyckte riktigt synd om föreläsaren som fick stå där framme och stå till svars för saker hon inte var ansvarig för - hon såg nästan gråtfärdig ut efter en kvarts gnällande från en grupp på 40personer. Som vanligt var det ju dock bara en handfull personer som verkligen verbalt satte ord på sina känslor medans de flesta liksom jag satt tysta och kanske höll med eller inte genom nickar och huvudskakningar.

Idag ska jag i alla fall läsa lite senare i eftermiddag - bör inte vara några problem att få något pluggat i helgen då Tobiasd har sin första tentan på måndag och därmed förmodligen kommer att sitta med sina matteböcker större delen av tiden. Imorgon kommer det nog dock lite kompisar till honom. Själv hade jag tänkt bjuda hit mina gamla kombos men då den ena skulle till London över helgen så ställde jag in det.

Idag ringde jag den där tjejen som letade fodervärd. Fick ingen riktig chans att ställa de frågor jag hade innan hon avfärda mig lite då hon hörde att jag läste heltid. Sen hade hon redan träffat någon men inget var bestämt. Så hon skulle höra av sig under veckan om hon inte hade hittat någon... Men jag vet inte.. hon verkade lite småskum...!
På söndag ska jag ju träffa Simba också så då kanske jag blir dagmatte på heltid och det tjänar jag ju pengar på också så... Svårt dock och veta vad man vill ha för ersättning. Jag har tidigare fått 50 kr och nu senast 70kr. Den här tjejen tyckte dock 70 kr var lite mycket och hon ville nog mer ha en fast summa varje månad - men då är frågan hur mycket man ska kräva... men samtidigt så är varje krona v'rd ganska mycket så man vill ju inte kräva för mycket så man skrämmer bort människan... Några förslag?

Hoppas ni haft en härlig början på denna fredag!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: