Hakuna Matata

2007-11-08
20:58:23

Typsiskt Sverige? /L


Är det bara jag som är livrädd och så jäkla trött på alla historier om svensk hemtjänst? Antingen är de krafitgt underbemannade eller har inget som helst mänskligt empati/sympati tänkande. Stackars 97-åriga Elin som vill "gå" en runda tre dagar i veckan men de sätter henne istället ensam ute i kylan. Där får hon sitta tills det är dags att gå in igen. Hur svårt kan det vara att gå en runda? Det är det hon har bett om och fått godkänt men chefen för biståndsenheten tycker inte att det är fel av dem att sätta henne där och tycker att "under tiden hon är ensam får hon väl ta ansvar för sig själv". Mannen har varken hjärta eller hjärna. Sätt honom ute bunden och se om han gillar läget. Läs mer här.

Varje dag tycker jag det är en massa skit om hemtjänsten idag. Det är för det första orättvist mot de som faktiskt är bra på sitt jobb men det är alldeles för mycket skit! Jag kan bara se på när mammas moster dog och vi hittade insekter i maten och mattan satt fast i golvet. Hur äckligt som helst var det. Vad händer med världen?


Kommentar:
#1: morsansa

man blir så ledsen när man läser sånt här...
hur kan dessa människor med gott samvete behandla gamla så här?? Hemskt!! men nu vet ju du hur du INTE ska göra med mig när den dagen kommer ;)

2007-11-08 @ 23:40:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: