Hakuna Matata

2007-11-26
15:18:50

Nu är det vinter... /S
... nu är det snö
nu är det halkigt på vägen....

Usch... jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag vill bara krypa ihop i soffan med en filt över mig och med någon bra film/serie/bok, och med någon skön musik i bakgrunden.
Att ge sig ut i kylan lockar inte alls förutom de dagar solen skiner och himlen är blå, men då får det inte vara föööör kallt.

Imorse när jag vaknade var marken vit... det har den förvisso varit tidigare denna månad, men nu var även asfalten vit!!! NOT good...  Jag var trött som tusan då det tog en evighet för mig att somna igår, lyckades även väcka Tobias när jag skulle lägga mig så sen låg vi där vakna, själv låg jag och stirrade ut i mörkret, försökte mig även på att räkna får - men jag har aldrig förstått det där, jag får inte fram några får i min skalle som hoppar över något jäkla staket... Sen provade jag att räkna baklänges - vet inte vad det skulle vara bra för men tänkte att det får man ju göra när man ska sövas, åtminstone i alla filmer, det funkade dock inte heller...jag försökte att ta riktigt djupa andetag - men sen började jag fundera på om man inte blir pigg av att man drar in en massa syre till hjärnan - det är väl vid syrebrist man brukar bli sömnig... ja... som ni förstår så hade jag inga direkta framgångar... Men någon gång måste jag till slut ha somnat trots allt. Men nu är det dags att rota fram mina Valerina sömntabletter (örttabletter), har varit så här i över en vecka och det håller på att göra mig tokig att varenda jäkla kväll ligga klarvaken i sängen i flera timmar...
Tentaskrivandet går mycket trögt, blir nog inget skrivet idag, tror jag ska läsa lite annan kurslitteratur och sedan satsa på tentan hela min lediga dag imorgon.  Ska bara tvätta lite på dagen oxå kommer Simbas och hans matte en liten stund och hälsar på, hon skulle hämta hans grejer då hon är sjukskriven året ut, men från och med slutet på januari kommer jag att få ha honom dygnet runt i kortare perioder när hon jobbar i Norge... ska bli trevligt med hundsällskap då och med lite extra pengar... Nu är det ju snart jullov så nu kvittar det känns det som!

Nu kom älsklingen hem, ska plugga lite och sen blir det käk! Idag blir det älgfärsbiffar, potatis och kantarellsås...

Kommentar:
#1: S

Hej. Fin blogg du har! Designen är skitsnygg ju =) ha det bra

2007-11-26 @ 15:28:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: