Hakuna Matata

2007-11-10
15:32:25

mina inköp. /S
Jag visade ju aldrig vad jag köpte i fredags på min shoppingrunda kom jag på!
Kanske inte så intressant då det var träningskläder men det blev i alla fall ett linne ifrån Stadium för 149kr - riktigt fint faktiskt - de två lila strecken går dock med åt det rosalila hållet - ser lite roligare ut i verkligheten.


  Sedan blev det en sport-bh på Stadium också (199kr), var faktiskt riktigt skön!
Hade hoppats på att hitta en riktigt billig, och det var den ju i och för sig men samtidigt så känns det dumt då jag inte tränar superofta direkt :p







Slutligen blev det ett par nya brallor ifrån H&M!
Kostade 199kr -lite lagom pris - och sköna var de! Tobias gav mig MVG för min nya outfit och själv var jag jättenöjd också... det enda som fattas nu är ett nytt badmintonracket... det var ju uppenbarligen något fel på pappas racket eftersom jag förlorade :p Nej då... men hans var skönare att hålla i och lite lättare - så det står nu på min önskelista till mina systrar.

Tror också jag ska investera i en hoodtröja att ha till och från träningen - hade ju tanke om att köpa det men samtidigt så gick det ju ändå 550kr  till bara träningskläder nu senast och jag har ju en hoodtröja som jag kan ha under tiden - den är bara inte så skön och stor som jag skulle vilja + att jag gärna vill ha med blixtlås.

Vi kollade in lite nya badmintontider förut och tyvärr visade det sig att det nästan inte fanns några under veckorna som var efter klockan 16 - vilket är lite jobbigt då Tobias slutar klockan 17 nästan varje dag. Men en tid i veckan ska vi nog kunna få till. Sen funderar jag på att komplettera med ett gympakort som kostar 550kr/termin och börja träna Core och Pilates. Det blir ju lite pengar som går men samtidigt kostar jag ju inte på mig några nöjen annars och träning är ju ändå för min egen skull... men det blir inget sådant köp förrän i januari i så fall, alltså för nästa termin. Vi har ju sådan tur att bo nära träningen - hallen ligger nämligen strax innan universitetsområdet så det tar ju bara 10 min att cykla - helt perfekt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: