Hakuna Matata

2007-11-20
17:19:39

Mätt och belåten... /S
Halloj!
Här har det precis käkats middag - pasta och köttfärsås. Känns som att vi ätit det ganska ofta den senaste tiden, men det var önskemål ifrån Tobias och eftersom jag inte hade fantasi till att komma på något annat så fick det bli det.
Har faktiskt fått en del pluggat trots allt nu under eftermiddagen, skulle förvisso kunnat pluggat ännu mer om jag varit lite effektiv men jag har i stort sett förberett allt för torsdagens gruppträff så det viktigaste är i alla fall gjort, och sedan börjar jag inte förrän kl 15 imorgon så då kan jag läsa hela förmiddagen också.

Min utmaning från Toppform går pinsamt nog inget vidare då jag inte varit utanför dörren idag. Jag försöker övertala älsklingen till att följa med mig till affären i alla fall - är ju så trist att gå själv!

Ikväll är det min Tv-kväll - börjar klockan 20 och håller på hela kvällen, det är ju Ugly Betty, som följs av Desperate Housewives och sist men inte minst  är det Brothers & Sisters, är även Christine där emellan tyvärr - ingen favvoserie direkt...

Imorgon MÅSTE jag ringa och boka klipptid jag med - vill ju klippa mig innan dopet och det är bara studentrabatt fram till klockan 14 + att jag bara kan mån och tis nästa vecka så kanske man bör ringa medan det fortfarande finns lediga tider. Mitt hår är ju inte direkt slitet men jag vill ändå hålla efter det nu när det är fräscht + att luggen börjar bli lite väl lång. Jag ångrar i alla fall inget av förra klippningen när jag kapade ganska mycket. Frisören sa att det inte var så slitet då med men jag känner ändå en enorm skillnad nu jämfört med då, då mitt hår var så himla frissigt. Sen tycker jag nog själv att jag passade ganska bra i halvlångt hår....

Nej nu ska jag göra ytterligare ett försök att försöka få med TObbeman till Konsum... puss så länge!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: