Hakuna Matata

2007-11-28
22:11:07

I'm happy... /S
Nu är allt lugnt här hemma igen!
Problemet när jag och älsklingen tjafsar är att vi är så olika - han exploderar när han blir arg men sedan kan han glömma det jättefort!
Jag däremot.... jag blir sur...LÄNGE!! och oftast blir jag sur för att han exploderar... löjligt I know... men det är så jag funkar... trots att han vet om det så har han ännu inte lärt sig att det bästa han kan göra är att låta mig vara ifred en stund, och eftersom han inte klarar det så tog jag en promenad med min mp3 i mörkret - var faktiskt jätteskönt!

Måste bara säga att min kära bloggkompanjon är bäst på att göra iordning vår blogg, snacka om att skapa julstämning med musiken och layouten! Puss på dig goding...

Imorgon blir det förhoppningsvis lite plugg på morgonen innan det är dags att sätta sig på tåget kl 14 och rulla mot Karlstad. Kommer vara hemma 16.40 och då ska det letas doppresent med syster och sen blir det nog en snabbrunda i hopp om att hitta något snyggt att ha på sig!
På fredagen har jag lovat att åka med min syster till kyrkan och duka upp - känns lite halvkul då det tar 45 min att åka dit!! Men det är väl en av mina plikter som blivande gudmor/fadder :)
Jag ska dock tvinga henne så vi kommer iväg tidigt så jag hinner med att träffa dig, L, som jag lovat!

Shit va jag blev glad av den här julmusiken!!! Längtar efter att få klä julgranen hemma hos mor o far, och att få sitta och vänta på att tomten ska knacka på dörren... Ja, vi har tomte då vi firar med mammas släkt, jag har faktiskt inte firat en enda jul i mitt liv utan en tomte då det alltid funnits kusiner i rätt ålder och som tur är har ju mina systrar kommit igång med barnverkstaden så den traditionen kommer fortsätta - för kommer det ingen tomte - ja då är det ingen jul helt enkelt!!! Det roliga är att jag efter 21 år fortfarande inte vet vem tomten är - mina släktingar och min familj har alltid vägrat att tala om det, det är nämligen någon utifrån som kommer...så lite spännande varje år at inte veta vem som gömmer sig bakom masken!

Någon mer som får besök av tomten på självaste julafton?


Kommentar:

tack så mycket nu blir jag jätte glad. men jag gillar din med jultema kändes riktigt som jul nu ju :D

2007-11-28 @ 23:16:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: