Hakuna Matata

2007-11-27
16:31:40

Fy sjutton! /S
Jag har skrivit 5 sidor och det har aldrig någonsin tagit mig så lång tid att skriva en så dålig text!
Jag började med att svara på tentans andra fråga då den var enklast, men samtidigt så har vi gått igenom så mycket och det är flera religioner också ska man ge exempel ifrån alla, också ska man försöka ha en röd tråd genom det hela.... jag kan säga att min röda tråd blev ett enda stort rött trassel som spretar åt alla möjliga håll. Jag vet dock inte om jag kan göra den bättre, och det känns i alla fall som att jag svarat på frågan med referenser som grund.
Nu håller jag däremot på med fråga ett... där har jag en hyfsat rak linje texten igenom men där hänger jag i den röda tråden med ett stup under fötterna, det vill säga att jag har ingen aning om hur jag ska kunna koppla något till litteraturen så just nu blir det bara en massa tyckande!! Jag har bara en sida kvar innan jag nått max antalet på 6 sidor men det känns som att det kommer ta mig en lång stund till innan jag fått någon ordning på den här jäkla tentan!!!

Jag vill bara lägga ner... så jäkla tråkig tenta!!!! Okej ingen tenta är väl direkt rolig, men det är ännu töligare att skriva en tenta när man inte får något flyt i texten...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: