Hakuna Matata

2007-11-14
14:14:06

Första degen gjord! /S
Eftersom jag inte fick igång mixern så gjorde jag istället de andra kakorna - bondkakor - som jag också har planerat att göra. så nu ligger degen i kylskåpet, och sedan är det bara att skära till den och in i ugnen!

Nu är det bara en timma tills Tobias är hemma och då blir det mera bakning för då SKA vi få igång mixern!! Så ikväll blir det nybakade kakor och kanske en choklad/bananmilkshake till det :)

Är helt fantasilös när det kommer till middagen idag och eftersom jag inte tagit fram något får det bli pannkakor, det är mumma. Tyvärr är jag urusel på att vända på dem men jag får väl ge det ett försök, annars lämpar jag nog över pannkaksstekande på älsklingen som det alltid går jättebra för...

Sen MÅSTE jag plugga! Har inte pluggat något alls idag - men det är ju bara Bonde söker fru som jag ska se ikväll så jag har hela kvällen på mig också :)

Jag pratade med mamma förut, hon berättade att min 72-åriga mormor hade gått och köpt en sprillans ny bil!!! Ibland är hon lite rolig min kära mormor... men ändå kul att hon hela tiden kostar på sig att göra saker och att som nu köpa en ny bil istället för en gammal - är det någon tid i ens liv som man ska spendera pengar utan att få dåligt samvete så är det väl när man är gammal!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: