Hakuna Matata

2007-11-01
23:55:07

Blogg(t)orka /L
Usch, jag har inte haft någon lust att blogga de senaste dagarna. Kollar bara in Sandras tankar men känner verkligen inte för det själv. Det kommer väl och går...

Update om Åsa nu då!
I natt sov hon instängd i sin bur. Klockan 6 vaknade jag av att hon ville ut ur buren. Så hon klarade av att sova i den länge! Senare klädde jag på mig ytterkläderna och gick ut. Hon låg kvar i sin bur (öppen) heeela tiden från det att jag gick ut till att jag kom in igen. Inte ett knyst hördes och då var jag ute ungefär 5 minuter. Den glädjen jag kände då är obeskrivlig. Därefter testade jag lite hur hon skulle reagera när hon låg och sov i soffan. Jag gick ut och när jag kom in igen kikade hon upp för att kolla vad jag syssla med och somnade därefter om. Framsteg framsteg!!!

Idag fick jag däng hos Anette som vanligt. I kortspel alltså.

Lugna dagar. Beställde två böcker igår för 700 spänn. Inte kul alls men vi har salstenta så jag måste kunna kladda i dem som jag vill. Fan jag vill inte läsa den här kursen. Naturkunskap på engelska!!! Gah, jag förstår inte ens på svenska. Hur ska det här gå??

Min uppsats gick så där, min handledare gav den G+... Jag hade väldigt gärna sett ett VG. Menmen jag klarade det i alla fall. Försöker vara positiv.
Nu orkar jag inge mer.
Kram
Linda


Kommentarer:
#1: S

Fy va kul att det går så himla bra med Åsa - se bara till att fortsätta köra stenhårt de dagar du ändå e "ledig" så kommer de gå galant! Grattis till uppsatsen - klart du ska vara stolt över ett G+ är ju jämförbart med ett VG på gymnasiet och då var vi ju nöjda och glad :p vill höra fler rapporteringar om träningen :)

2007-11-02 @ 00:41:06
#2: morsansa

du är bara bäst, gumman min!!!

2007-11-02 @ 03:52:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: