Hakuna Matata

2007-05-03
20:31:04

tömd på energi... /S
Desto närmare sommaren och lovet vi kommer, desto tröttare och grinigare blir jag! Den senaste tiden har jag varit jättetrött om dagarna trots att jag sover ordentligt om nätterna. Jag har dessutom en förmåga att tända till lättare på små saker, och eftersom jag bor i en liten etta med min kära pojkvän är det oftast han som står i skottlinjen...stackare....

Idag var det dags för mer praktik, och min andra mattegenomgång, denna gången var det linjediagram. Det gick bra men han hade lite mer småsaker att påpeka efter denna genomgången. Det var dock konstruktiv kritik så jag tog inte illa upp alls. En del av det som sades var jag själv medveten om medans andra saker mer var tips som handlade om övningssstencilen jag gjort.

Idag var det min tur att laga middag hemma så då fick det bli pizza :P Hade tänkt köpa pizza i helgen men sen när jag var på väg hem orkade jag bara inte tänka på att ens ställa mig och laga mat så det fick bli idag istället.  På lördag ska jag nog klippa mig om det finns någon ledig tid under studentrabattstimmarna. Jag har bestämt mig för att kapa av minst 5 cm vill få det riktigt fräscht, då det är jättetrist nu med miljoner kluvna toppar som går av. Sedan ska det bli en del plugg men kanske även en tripp in till stan. Fick lite pengar när jag var hemma så jag tänkte kolla på en pläd men även en klänning som jag sett i en annons.

När jag var hemma under valborg fick jag även en försenad födelsedagspresent av mina systrar. Den ena presenten var nya stora temuggar, jättefina! Hade faktiskt funderat på att köpa dem själv... ibland är det bra att man har så lika smak :)) Den andra presenten bestod av vikter som man fäster runt fotlederna som man ska ha när man är ute och går. Det är som sandpåsar som man spänner fast med kardborrband runt fotleden. De är bara på 1kg styck men det var stor skillnad att gå med faktiskt!!

Nu ska jag försöka övertala Tobias att strunta i hockeyn och istället se lite Friends-avsnitt med mig...

PS. hoppas du hade en bra födelsedag Linda!! DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: