Hakuna Matata

2007-05-11
14:05:13

Sista dagen. /S
Idag gjorde jag min sista dag på praktiken. Måste säga att även om jag har haft kul så kändes det ganska skönt att det nu var slut för nu vill jag bara göra mina sista uppgifter och få åka hem till Karlstad och ha loooooov! Mitt omdöme var bra, det enda han påpekade var att han tyckte att jag skulle ifrågasätta min mentors undervisning mer i framtiden, och den kritiken kan jag nog hålla med om... men jag har inte tyckt att något varit konstigt + att han varit väldigt bra på att tala om varför han gör saker som han gör och vad som händer o.s.v.
Eleverna var jättegulliga då jag faktiskt fick en blomma av dem, en liten ros"buske"... var kanske inte den ultimata blomsorten för mig som aldrig vattnar mina blommor, men jag får väl försöka göra en ansträngning.

Den här helgen ska jag ägnas åt att plugga.. som sagt vill jag få alla mina uppgifter gjorda nu så det bara är att sätta igång med min tenta, och kunna åka hem så fort som möjligt. Eftersom vi redan fått veta uppgiften som är att skriva en portfolio för min utveckling under inriktningens gång, så är det som sagt bara att sätta igång när alla andra uppgifter är färdiga. är jag riktigt, riktigt intensiv i mitt skrivande kanske jag kan lämna in den redan den 1 juni... men det tror jag är att kanske vara lite för seriös då jag har lektioner fram till den 31maj. Mitt mål är att bli klar så pappa kan hämta mig och Tobias den 6 juni, vilket är om bara 3,5 vecka :))))
När jag väl är hemma i Karlstad får man gå och nervöst vänta på att bli moster då min kära syster beräknas föda den 16 juni :)

Den här kommande veckan kommer Tobias familj och hälsar på för första gången, så vi får väl se vad vi hittar på för något. Tror Tobias pappa fyller år då också så någon form av firande får det väl bli.

Nu ska jag diska lite. Ikväll ska vi göra potatisgratäng och kotletter.... Tobias verkade lite skeptisk men det ska nog gå bra :)

Vad ska ni göra i helgen?

Kommentar:
#1: Pumba

Gud vad sött av dem :)

2007-05-11 @ 16:11:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: