Hakuna Matata

2007-05-27
17:02:56

Mors dag. /S
Idag är det mors dag, dagen gick ganska obemärkt förbi då min kära mor bor 23 mil härifrån blev det inget firande av dagen mer än ett sms och ett telefonsamtal.
Har försökt skriva en del idag men det går bara på halvfart, känner dock ingen större stress än över det hela då jag nu vet hur jag ska lägga upp den, och jag fortfarande har fem hela dagar kvar att skriva på den.
havre bilder
Under samtalet med mamma fick jag veta att min mormor vill sälja sitt hus i höst och flytta till lägenhet. Jag blev lite ledsen då det är där jag spenderat i stort sett alla mina lov under hela min uppväxt, och huset har varit i släkten i flera generationer. Det har varit så skönt att få komma ut på landet och bara göra ingenting i några dagar, se på korna, fåren och hästarna och umgås med släkten. Känns också lite sorgligt då min morfar dog när jag var sju år, och alla mina minnen från honom sitter på ett vis ihop med gården.

Känner mig samtidigt lite barnslig då jag egentligen vetat om att huset skulle komma att säljas ganska länge, men det är först nu som jag börjat inse att det faktiskt kommer att ske... vilket innebär att man inte längre kommer kunna spendera härliga sommarhelger där längre... Jaja... jag har ju i alla fall den här sommaren kvar.. får se till att använda en del av den till att vara där...

Nu ska jag försöka skriva lite mer... Hur går det med ditt skrivande Pumba?

Ps. väntar fortfarande på bilder på alla kläder och presenter!! Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: