Hakuna Matata

2007-05-16
11:56:31

Besök! /S
Japp, ikväll kommer Tobias familj ifrån Karlstad och ska hälsa på, de kommer att stanna tills på fredag.

Så idag ska jag vara riktigt huslig... började med att gå upp klockan 7 imorse för att tvätta... en riktig plåga men det var tyvärr den enda tvättid som fanns ledig som passade. Sedan har vi varit och handla med våra sista slantar så att vi har ett riktigt välfyllt matförråd för våra gäster.

Tobias har precis gett sig av till skolan för att plugga medan jag tänkte ta tag i städandet... vår lägenhet ser nämligen inte allt för mysig ut just nu med dammråttor i varje hörn.... tycker ju lite synd om den stackaren som ska sova på golvet så därör hade jag tänkt göra en insats.

Sedan ska det göras tacopajer som förberedelse inför morgondagens middag, men det arbetet hade jag tänkt överlåta på Tobias.

Idag var jag duktig och tvättade mattan i kokvrån men det var inte alltför kul då jag upptäcker att det nu är en stor rund fläck på golvet där mattan legat... resten av golvet har blekts!!! Detsamma har hänt i vardagsrummet... vad gör man åt det??? Visserligen syns det ju inte så länge jag har mattorna på men jag tänker på den dagen man flyttar... det kan man väl inte straffas för.. måste väl räknas som normalt slitage va?

Idag fick jag även veta att jag min ansökan till förskoleinriktningen i Norrköping har beviljats... så nu gällder det verkligen att bestämma sig för vad man ska göra... måste dock säga att jag är ganska säker på att jag för tillfället inte vill läsa en extra inriktning... känner mig lite för skoltrött för att att orka ta ett beslut om att förlänga min utbildning just nu.

Imorgon har jag fått i uppdrag att åka och titta på ett skötbord åt min syster... jag har inte meddelat familjen Karlsson om detta, men det får bli en liten överraskning... ligger ju inte jättelångt bort så de har säkert ingenting emot en liten utflykt... hoppas jag!

Vad händer annars då? Inte mycket här... nu är det verkligen plugg som gäller den sista tiden, ska försöka hinna med att sitta barnvakt en gång till så att jag får säga hejdå till barnen för sommaren... sedan är jag i ganska stort behov av pengarna... dels ekar det lite lätt på kontot redan nu, men sedan fick vi även elräkningen den här månaden som jag nog inte riktigt räknat med... tur att man får leva på mor och far under sommaren!

Snål som jag är blev jag överlycklig när jag insåg att jag faktiskt tjänar på at handla på kort istället för kontant... skratta på men jag har faktiskt inte tänkt på att man slipper betala någon avrundning när man betalar med kort! Så nu insåg jag och Tobbe att jag säkert tjänat närmare 100 spänn detta år på att jag använt kort istället för kontanter varje gång jag handlar :) Många bäckar små som man säger...

Nä... nu är det dags att hämta tvätten... vi hörs om ett par dagar!

Ha en härlig helg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: