Hakuna Matata

2007-05-14
18:25:52

Back to reality... /S
Idag hade vi vårt första seminare efter vår VFU. Det var inte jättekul direkt... men men... nu börjar det verkligen närma sig slutet av terminen, och även om man tydligt kan se ett slut på det här skolåret nu så ökar även stressen över att man ska hinna med alla uppgifter och att allt ska bli godkänt så man slipper ta igen det i sommar. Så här efter tre veckors praktik är man ganska trögstartad igen... inte jättekul att återvända till böckerna :(

I sommar är jag bjuden på dop, det är min tremänning som fått barn. Det ska bli jättekul, särskilt kul ska det bli då man misstänker att det även kommer att bli ett bröllop!! Jag som längtat efter att få gå på bröllop :)

Under helgen såg jag filmen "Happy feet". Den var jättesöt! Det var ju en barnfilm och inte rolig på samma sätt som t.ex "Ice Age". Den var dock bra på så sätt att jag tycker att man skulle kunna använda den i undervisningen då den tar upp miljöproblem om hur vårt fiske påverkar pingvinerna då fisken inte räcker till.... utifrån det kan man ju ta upp andra miljöaspekter. Den tar även upp utanförskap och hur det är att vara annorlunda.

Har man ingenting för sig tycker jag absolut att man kan se den av den enkla anledningen att den är väldigt söt.... och Robin Williams figurer är ju alltid lika roliga att se och lyssna på!!





Nu ska jag försöka att ta tag i mitt plugg (kommer nog gå mindre bra) :(

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: