Hakuna Matata

2007-03-28
18:00:19

Produktiv dag! /S
Idag är jag nöjd med mig själv, nu är 10 ut av de 12 sidorna skrivna på tentan! Så himla skönt...om det är bra eller inte har jag egentligen ingen aning om men jag försöker att vara nöjd då jag verkligen gjort mitt bästa. Imorgon ska jag skriva klart det sista samt korrekturläsa med hjälp av Tobias ögon. Så torsdageftermiddag eller fredagmorgon blir det inlämning! Efter det ska vi städa inför besöket av mor och far och jag ska förmodligen fräscha till mitt lite trassliga hår med frisörens hjälp.

Idag tog vi ännu en riktig långpromenad och både jag och Tobias insåg att vi är lite lätt förälskade i vår stadsdel Lambohov. Visst ligger det lite offside ifrån stan, men det går ju bussar var tionde minut och det tar bara 20 minuter med cykel (5km). Nu på våren är det underbart att man har så nära till naturen, när man går bort mot Slaka så känns det verkligen som att vara mitt ute på landsbygden när man går förbi gamla ekar, hus och kyrkan och ser den där långa landsvägen. Är så himla fint!

Nu ska jag snart ta en joggingtur, väntar bara på att all god mat i magen ska sjunka undan.
Efter det ska jag frossa i glass och vindruvor framför TV:n medan Tobias ska till en kompis och se på fotboll!

Idag inhandlades förresten det första påskgodiset! Det var så gott med de där färgglada sega äggen...


Häromdagen köpte vi GBs yoghurtglass.... någon som sett dem? Jag ÄLSKAR yoghurtglass och nu har de alltså ÄNTLIGEN börjat sälja det nere på min Konsumbutik :)))

Den var supergod, i alla fall den med skogsbär... så krämig... så god!

Nästa gång får man väl prova den med gräddkolesmak...

Mums är den i alla fall, kan verklinge rekommendera den... det tyckte Tobbeman med!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: