Hakuna Matata

2007-03-21
10:29:37

Pluggignorans! /S
Japp... jag vill inte riktigt ta tag i det plugg jag har, och har därför låtsats om att jag inte har något! Jag har åtminstone varit duktig och lånat en bok inför nästa kurs, så nu slipper jag lägga ut över 400kr på en tunn liten bok jag förmodligen aldrig mer kommer att använda.

Här hemma har det varit lugnt, har inte gjort något alls, mest vilat upp mig efter VFU:n. Tobias har pluggat medan jag pysslat med mitt fotoalbum... det är verkligen inte kul att sätta in en massa kort. Det är okej om det handlar om kanske 50 kort men nu handlar det snarare om 250! KÄnns dock som att jag äntligen kan börja se ett slut på det hela. Kan tipsa om att Claes Olsson har billiga fotofix (500st för 20kr).

Kan också meddela att TObias fick VG på sin första tenta, han var supernöjd då han var osäker på om han ens skulle klara godkänt. Under en längre tid har han gått och väntat på paket från posten, och idag kom det äntligen... han har äntligen fått sin dator som han längtat efter och ringt och tjatat på de stackars försäljarna om en massa saker. Men det lönade ju sig, han fick ner prist ¨någon tusenlapp, och gratis drulleförsäkring i 2 år, och ett gratis Norton antivirusprogram. Men lite pinsam har han varit....

I helgen kanske vi får besök av mamma och pappa. Skulle vara kul med lite besök, men det är ingenting bestämt ännu.

Har egentligen inget att skriva om men kände att det var ett tag sedan sist... även sen jag hörde något från L :oP

Nu ska jag jobba lite mer på fotoalbumet innan jag ska ta tag i mitt plugg som legat nere helt under denna veckan.

Hej så länge!

Ps. Linda, jag kommer inte på något svar på gåtan, kan du inte lägga ut svaret nu??! Ds.

Kommentar:
#1: Sofia

Ville bara säga hej. O kram!

2007-03-21 @ 18:34:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: