Hakuna Matata

2007-03-08
20:24:56

Opponering, Färjestad och Korv /L
image368God kväll!
Idag hade jag opponering på temaarbetena vi gjort i klassen.
Efteråt hade vi individuella samtal med läraren. Han sa att mitt arbete var bra och att jag skulle vara nöjd. Det kändes bra att höra. Fick inte reda på betyg men jag fick i alla fall höra att arbetet var dög.
Jag opponerade på ett arbete också, det är alltid jobbigt. Känns som om man sitter och är jätteelak men man måste ju. Det är bra träning om inte annat.

Imorgon har jag en kort dag, mellan 8.30-11 vilket är skönt. Förhoppningsvis kommer mina böcker imorn! Så kanske jag kan börja skriva min examination.

Just nu sitter Jason och mamma framför tv och kollar på Färjestadsmatchen. Det gick bra för Färjestad när mamma gick ut ur rummet sen kom Moras 2 mål när hon kom tillbaka igen. Säger väl en hel del... =)

Ikväll är det bra på tv - Law and order. Ville bara påminna.

image369

Åt mild schoritzo (korv) förut, utan att jag visste om det. Direkt när jag fick reda på att de inte var vanlig korv började jag må illa. Mamma tror mitt illamående beror på psyket. Jag har blivit helkonstig vad gäller mat. Jag vågar knappt smaka på nya saker längre... försökte intala mig själv att jag kommit till insikt att man inte ska smaka på allt men Jason tyckte mer att det berodde på att jag snarare är omogen... värsta är väl att han har rätt..
Nu mår jag illa bara av att tänka på den där korven även fast den var god. åhjaja...

Puss och kram
Linda
image369

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: