Hakuna Matata

2007-03-10
13:30:57

Irriterande! /S

Idag vaknade jag redan vid klockan 9 men det beror ju på att jag vant mig vid att gå upp tidigt nu. Låg dock kvar i sängen en stund. Sedan var jag duktig och tog reda på tvätten som låg kvar i ikea-kassarna sedan tvättningen i måndags. Jag diskda undan, bakade chokladbollar som barnen ska få som avslutning på min VFU-period. Började damma och skulle precis dammsuga. Mindes att Tobias sagt att påsen måste bytas, och mycket riktigt, den var full. När jag v'äl slängt påsen och ska sätta i en ny så hittar jag inte de fem påsar som jag vet att jag ska ha. Inser efter en stunds letande att de måste legat tillsammans med mina stulna temuggar. Lite härligt städofräsch springer jag ner till affären, men där har de bara påsar för skitmärket Hugin!! Så enda sättet är att sätta sig på en buss ut till Tornby, en resa som tur och retur tar drygt 1,5 timma!!

SÅ gärna ville jag dock inte få det städat. Så det får vänta tills TObias kommer hem.

Ikväll är jag bjuden hem till mina forna kombos nya lägenhet. Vet dock inte om jag ska åka. har ingen lust att åka själv genom det gettoområdet och genom ett öde universitetsområde mitt i natten. Har ju hört en del om skumma typer som står under trasiga gatlyktor längs skogspartierna. Buss finns ju i och för sig men då måsta jag ta mig in till stan och byta där vilket känns fruktansvärt onödigt då det in till stan är 5 km och till Ryd är det bra ca 3 km!

Får väl se, kanske kan övertala dem att komma hit. Annars så är det faktiskt ganska skönt att vara helt själv, men man känner sig ju liten som en enstöring eftersom den enda jag umgåtts med den sista tiden är Tobias. Men det har bara blivit så, massa plugg och när helgen kommit så har jag inte haft någon lust att ringa någon. Ska dock se till att träffa Joss och de igen snart.

Imorgon ska jag vara barnvakt. Ska bli så skönt då jag verkligen behöver pengarna. jag funderar faktiskt på att sälja lite fonder. Nu när våren kommer vill man ju hitta på saker, och jag skulle behöva ett par nya vårskor. Tyvärr så räcker inte pengarna till sådant. Snart kommer väl deklarationspappren också. Jag tror jag kommer få tillbaks några tusen på skatten i sommar men vet inte hur mycket så det ska bli kul att se. Är skönt att veta att man får pengar i början på sommaren till sommarhyran och slipper vänta på pengarna från jobbandet denna sommar.

har varit i kontakt med min nya mentor på nästa VFU också, och det tema vi funderar kring är en skoltidning. Jag tycker det låter superkul. Jag minns att vi gjorde något liknande i 6:e eller 7:e klass. jag måste bara komma på något eleverna kan skriva om. Några förslag?

Hej så länge....

Ps. jag väntar på besök till min nya lägenhet...när kommer ni?? Ds.


Kommentar:
#1: Linda

Du har väl kvar tidningen? Vilken årskurs ska du ha? Kramis!!

2007-03-10 @ 15:43:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: