Hakuna Matata

2007-03-17
11:08:51

Hatar att vara pank! /S
Jepp... Nu börjar det bli väldigt irriterande att vara utan pengar! Just nu har jag 200 kr kvar den här månaden, och det är ca 10 dagar kvar tills bidraget kommer. KUL!!! Vad kan man hitta på med 200 kr på fickan... ingenting! Hade tänkt sitta barnvakt i helgen och få in lite pengar men det visade sig att de var jättesjuka så det gick inte.

Det som irriterar mig riktigt mycket är att det kommer vara likadant nästa månad då det är dags att köpa kurslitteratur igen. Utöver det måste jag verkligen köpa ett par nya byxor och jag skulle verkligen vilja köpa ett par nya vårskor... men det lär ju inte gå ihop. Åh vad jag längtar till den dagen man faktiskt har ett jobb...

Är lite irriterad över att jag ska jobba period 2 i sommar också.... visst visst, man borde vara glad bara över att få ett jobb, men jag vill verkligen vara ledig nu ett tag, och nu måste jag jobba mitt i sommaren när det kommer vara som varmast.... ska ju tydligen bli en jättevarm sommar.... kul och stå och gräva i rabatter då. Är ju bara och hoppas på att man får jobba med lite roligt eller bekant folk.

Snart är det påsk och födelsedag. Känns dock inte jättekul med födelsedag... vill ju önska mig roliga saker, inte nödvändiga saker... men men

Har min kära vän Linda några önskningar då... kan ju vara bra att börja spana menar jag...

Jag tror jag kommit in i en negativ period, är lite smått irriterad på allt känns det som! Jag hatar att laga mat då jag är trött på all mat och aldrig kommer på något kul att äta. Jag har precis avslutat min VFU och kan inte direkt påstå att jag ser fram emot min kommande som är veckorna 17-19... Känns inte som att jag har energin för att gå ut på ny VFU så tätt inpå den andra, speciellt inte då allt verkligen är helt nytt denna gången med en ny klass, ny årskurs, ny mentor, ny skola o.s.v.
Sedan är jag less på skolan i allmänhet, men det är man ju alltid men jämna mellanrum.

I helgen blir det nog inget annat än att sitta hemma. Ska städa lägenheten idag, sen ska jag ge mig ut på en promenix eller joggingtur... måste i alla fall ut, kommer bli galen av att sitta här hela helgen annars.

PS. Det positiva som jag sett är alla dessa underbara tussilagos som kommit upp över allt...=VÅR på riktigt! DS.

PS2. Negativt idag, I know... men bara lite skit som behövde komma ur systemet! DS.

Kommentar:
#1: Anonym

Jag vill ha allt! =D
Men vad önskar du dig??? SVÅRAST!

2007-03-17 @ 19:08:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: