Hakuna Matata

2007-03-04
15:58:33

äntligen! /S
Tänk vad mycket man kan sakna att kunna logga in på bloggen och se om det kommit något nytt inlägg. Men nu äntligen är allt som det ska igen.
Den här veckan har faktiskt varit riktigt lugn för min del, så lugn att jag varit lite rastlös! Jag ska ut på praktik de två kommande veckorna så vi har redan hunnit plöja igenom all kurslitteratur. Nu är det bara en redovisning och examinationsuppgiften kvar av denna kursen, sedan går jag in i den tredje och sista inriktningskursen!!!! Känns så sjukt, jag kollade mina kurspoäng häromdagen och insåg att jag nu läst 60p, snart 70, på universitetet.... det är 70 av sammanlagt lärarprogrammets 140p!!
Jag har ju visserligen tänkt läsa 160p men ändå, annars har jag läst halva min utbildning!

Igår kväll/natt var det månförmörkelse. Tyvärr var det ganska molnigt, men jag och Tobias passade på att gå och slänga lite flaskor och papper så vi såg faktiskt den försvunna månen lite. Såg filmen The queen of Sheba's pearls... tyckte den va lite seg och väldigt händelselös!

Idag har varit en skön dag! Gick inte upp förrän 10.30. Städade på förmiddagen och gick en långpromenad med TObias efteråt. har varit så härligt väder, riktigt vårväder. Enligt text-TV så ska våren komma nu. VÅr är det nämligen när det är mer än 0grader i minst 5 dygn i rad.
LÄngtar verligen efter våren nu, när alla tussilago och vitsippor kommer och när man kan sitta ute gotta sig!

Hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: