Hakuna Matata

2007-06-08
10:01:00

Hundar i massor! /S

Många hundar blir det..... Ja först har vi ju våran goding till GOlden här hemma, Linda har numera sin lilla studsboll Åsa, moster har sin vilda Åska, och imorgon ska syrran och hennes sambo titta och kanske komma hem med en liten Buddha av rasen dansk svensk gårdshund. Sedan ska det ju komma en hårig ersättare till lilla Åsa hem till Giggi... = många hundar blir det...!

Frågan är vart jag vill.... har blivit tillfrågad att följa med och titta på Buddha nere i Jönköping - eller att följa med och hämta håriga Diva.... jaja.... får väl fundera över dagen!

Min kära TObias jobbar idag stackaren....de hade så mycket att göra på pappas jobb att de ville att han skulle börja tidigare - han slutar dock tidigt så han fick en mjukstart stackaren.

Igår var jag och mamma på stan - hittade 2 klänningar, ett linne och ett par highwaterbyxor. Jättenöjd... klänningarna var billiga och såna man kan ha när som helst, kostade bara 79 och 149 kr st :D

Nu har min kära syster blivit riktigt tjock.... närmar sig... idag är det ju faktiskt bara en vecka kvar tills den beräknade födelsedagen.... Spännande spännande!

 Kanske är det så här lilla Diva ser ut?

Klicka för att se nästa bildOch här är lilla Buddha som jag då förmodligen ska bli dagmatte till i sommar...

Hoppas alla njuter av solen....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: