Hakuna Matata

2007-01-30
18:13:55

Stackars älsklingen!

Här kommer de utlovade korten från lägenheten, inte den bästa kvalitén på alla men.

         

Just nu sitter jag och försöker underhålla mig själv på internet.. vill egentligen lägga mig framför TV:n men Tobias pluggar och jag ska ju se på TV sen hela kvällen så...

Hänt något i Karlstad? Här i Linköping är det ganska lugnt, men det är mycket i skolan.... inte en lugn stund! har dock inga lektioner på hela vecka 8 så då funderar jag på att antingen åka hem några dagar till Karlstad igen, eller också kanske hälsa på Sofia i Uppsala om hon är hemma. Men det är ju en bi dit... får väl se om jag hinner plugga allt jag ska innan dess. Jag har gjort ett eget lässchema, och tro det eller ej men hittills ligger jag ganska bra till :)

LÄmnade in en tenta för någon vecka sedan som jag dock tror att jag kommer få komplettera. När jag lämnade in den kändes det okej, men desto mer jag funderat på den desto mer övertygad är jag på att den kommer behöva kompletteras. Är dock tacksam för att man får komplettera och slipper skriva en helt ny tenta.

Glömde säga att någon snodde en flyttkartong när jag flyttade in. Den kartongen innehöll alla mina muggar och dukningsskålar... inklusive mina favorit te muggar som jag fick av Linda!!! har kollat på Indiska men de hade inte kvar dem längre *snyft* och inte hade de några som var lika fina heller... :(

Har lite ont om pengar för tillfället, glömde nämligen lämna studieförsökran o lämnade inte det förrän i fredags *ooops!* så det dröjer väl ett par dagar till antar jag innan pengarna ramlar in.

Idag ringde Tobias bredbandsbolaget för att se hur myckt de drar av på fakturan eftersom det var försenat. De snåljåparna drar inte av mer än 225 kronor!!!!! Det ska vara för bortfallet på två veckor som vi inte kunnat använda deras tjänster + kompensation för alla mobilsamtal vi tvingats ringa! Det var inte deras policy sa de! Så nu är de inte särskilt populära hos mig de heller.... Finns det något bra billigt bolag som är bra eller??? Något tips?? jag kommer väl behålla dem tills jag flyttar igen antar jag men ändå... tips är välkomna!

Slutligen vill jag bara visa en något suddig bild på min stackars vovve som tvingas gå runt med en strut på huvudet då han nyligen kastrerats. Pratade med syrran som berättade att när han har struten på huvudet vet han aldrig vad han ska göra så då sätter han sig på golvet och stirrar in i väggen stackarn. Inte nog med det, när han har den ute i snön blir den där struten som en snöplog när han försöker nosa på marken. Som tur är behöver han inte ha den så ofta längre.




Stackars älsklingen!

Ps. Har johnny hunnit kastreras han oxå eller fick han behålla dem ett tag till nu när TV införskaffades? Hur gick det med den nya TV:n? Ds.

Kommentar:
#1: Pumba

Grattis till fin lägenhet! Köket verka ju inte så litet som du beskrivit det! Kram!!

2007-02-01 @ 06:49:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: