Hakuna Matata

2007-01-08
18:22:48

Första dagen avklarad. /S

Ja nu har jag första dagen i tillbaks i skolan avklarad! Vi hade gruppredovisningar. Tutorn berättade att seminariet idag var vårt ansvar och vi slutade efter redovisningarna. Alla redovisningar var faktiskt jättebra och hade vi verkligen  slutat när alla var klara så hade vi fått sluta efter bara 2 timmar. Men självklart var så inte fallet... tutorn pratade på själv i en timma oxå så klockan hann bli 16.00 innan jag fick åka hem igen.

Idag har jag varit duktig och ringt hyresbolaget angående ugnen. De berättade att ugnen var densamma sen husest byggdes...uäk! Så de skulle skicka en som skulle gå och kolla på den i alla fall. Sedan ringde jag målargubbarna som skulle  börja måla idag men som inte dykt upp, och de kommer imorgon och börjar jobba så det har jag också löst. jag fick även veta att  jag får hämta ut de andra nycklarna innan jag tar över kontraktet så nu slipper jag och Tobias dela på en och samma nyckel.

Jag har även fått bekräftelsebrev ifrån bredbandsbolaget och elbolaget och hemförsäkringen. Tydligen får jag bredband den 16/1, så jag antar att jag får telefonen samtidigt. Det enda som återstår att göra nu ät innan flytten är att ringa och fixa så de sätter på en spolknopp på toaletten, städa ur badrummet och kokvrån och garderoberna, samt hämta parkeringstillstånd och nycklarna.

Imorgon har jag praktik.... känns så himla jobbigt. Jag har egentligen tid att ha praktik på onsdag också men jag ska försöka få in allt material imorgon så  att jag kan börja packa och kanske förbereda mig inför hemtentan på onsdagen i lugn och ro.

Hoppas allt är bra med alla!

/S


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: