Hakuna Matata

2007-12-12
22:20:08

Trött som en gris! /S
Usch, sovit på soffan  under eftermiddagen, har varit jättetrött hela dagen, jag hade inte tänkt sova något då jag har så svårt för att sova på kvällen sen, men jag orkade inte hålla mig vaken :p Sov dock bara en halvtimma och älsklingen var gullig och tog tvätten under tiden.

Jag ber om ursäkt för min lilla uppsats tidigare, jag tycker det är jättetrist med långa inlägg i andras bloggar så det enda logiska är väl att inte skriva det i sin egen, men ibland har man så många tankar i huvudet och fingrarna far över tangenterna utan att man egentligen hinner tänka efter.

Imorgon är det torsdag och Lucia - känns jättekonstigt! Jag har börjat få julkänslor och längtar verkligen men samtidigt känns det lite overkligt då det är varmt ute och det känns som om man precis börjat höstterminen i stort sett.

I helgen hoppas jag på att Sofia kommer och hälsar på som hon pratade på att hon skulle göra för någon månad sedan. Det är alltid lika roligt att träffa henne men tyvärr sker det ju inte särskilt ofta. Förutom det så ska jag vara barnvakt även denna helg. Jag har egentligen ingen lust men samtidigt kan jag inte undvara de pengar som det ger denna månad - och om en vecka börjar mitt 2,5 vecka långa jullov så det är ju inte direkt synd om mig :p

Nu ska jag snart nanna, Candy kommer imorgon vid 8 så det blir en tidig morgon trots att jag är "ledig"...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: