Hakuna Matata

2007-12-15
00:05:15

Stockholm? /S
Älsklingen kom hem ganska så snart efter mitt förra inlägg, han hade tydligen varit på stan med sina kompisar. Tentan hade gått bra och han känner sig säker på att bli godkänd :))

Kvällen har spenderats framför TVn då vi sett filmen Two weeks notice som gick på SVT,. sedan lämnade han mig för att spela lite dataspel. Själv gjorde jag samma sak då jag hittade en sida där man kan spela det gamla Super Mario - det är spel på min nivå det :p

Nu ska jag nanna, ska ju iväg och vara barnvakt imorgon på förmiddagen så det gäller att sova så man har energi för de två rackarungarna! Sedan ska jag passa på att smita förbi Gamla Linköping och chokladboden, ska inhandlas romerska bågar till svåger och sedan en ask till pappa som fyller år på onsdag när jag kommer till Karlstad. Jag är inte snål och bara ger honom lite choklad, men nu är det så att eftersom han fyller år så nära jul så brukar jag och mina systrar slå ihop julklapp och födelsedagspresent så han får helt enkelt ha lite tålamod tills tomten kommer :)

Planerna utöver det är att kanske städa lite så det är någorlunda fräscht när man kommer tillbaka efter jullovet, och sedan kanske plugga lite. Tobias ska ut med kompisarna imorgon kväll så jag får spendera kvällen själv, men det gör inte så mycket, är ju i alla fall något att se på TV då det är Svensson, Svensson och den sköna filmen Shrek med någon julversion :)

Tobias kom och frågade idag om jag inte vill åka till stockholm med honom, först så kände jag att jag inte har råd men jag har ju faktiskt fonder jag kan sälja lite av för sååå mycket pengar kommer det ju inte gå åt, så nu kanske vi byter en middag på 6-års dagen till en helg i stockholm istället, vore lite mysigt....

Nu SKA jag sova...!

Hörs imorgon...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: