Hakuna Matata

2007-12-07
16:06:57

Snart dags... /S

Om en timma står vi i hallen igen - det som kommer skilja denna gång ifrån alla andra gånger är att denna gång kommer jag stå som den slutgiltliga vinnaren!!! Jag talar så klart om den kommande badmintonmatchen... som tidigare nämnts så är det älsklingen som tagit hem de två föregående vinsterna. Jag har verkligen ingen som helst tävlingsinstinkt när det gäller något här i livet FÖRUTOM när det handlar om badminton. Jag har aldrig spelat i klubb eller så, utan det har alltid handlat om skojspel i trädgården, men det finns ändå få saker som jag tar så allvarligt!

Redovisningen idag gick sådär, kändes lite oorganiserat, men det gjorde väl inte så mycket då det bara var för att tipsa varandra om olika lektionsförslag, och de får ju en skriftlig kopia på det sen!
Candy har varit här idag, blev inte en jättelång promenad med gamla farbrorn då det regnade ganska rejält, men han verkade inte bry sig om den kortare promenaden utan har sovit på mattan i stort sett hela dagen.

Ikväll blir det taco till middag - mums!! Finns få rätter som är lika goda - man kan inte tröttna på det heller!
Sen blir det förhoppningsvis mys framför Tvn, men det beror på om T ger upp sitt kassa program På Spåret - enligt mig ett riktigt pensionärsprogram men det beror väl kanske på att jag är så urusel i geografi??!

Nu är det dags att byta om!!

Hej så länge....!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: