Hakuna Matata

2007-12-25
18:54:22

Julen är över! /S
Efter två dagar med julfirande och en tredje med julmat så känns det nästan som en lättnad att julen är förbi, man kan äntligen pusta ut!
Blev firande i två dagar, först den 23:e hemma hos syrran med familjen, farmor och farfar och min farbror. Det åts julmat och julgodis, och öppnades paket. Nästa firande blev av själva julafton med mera at, en tomte och lite mera paket!

Det blev många paket, både stora och små. Jag fick bland annat ett badmintonrack så att jag äntligen ska kunna vinna över Tobias, en stavmixer med burk och vip och lite annat till, en bakkavel i silikon så jag slipper deg som fastnar, ett uppslagsverk, och ett par supersköna rosa fårskinnstofflor, sedan fick jag lite annat smått och gott, men det var nog höjdpunkterna.
Av Tobias och hans familj fick jag en locktång, muffinsformar i silikon som ska återanvändas, och två jättefina Kosta Boda-glasfat som jag och Tobias fick gemensamt.

Så julen har varit jättebra, men som sagt nu känns det som att man kan pusta ut!

Imorgon börjar ju dock mellandagsrean som jag nog ska försöka ta mig ner på, alltid bra att inhandla basplagg och om jag har tur kanske man kan fynda några skor som jag letat efter nu läääänge! Men jag och butikr fulla i folk + låååånga köer är ingen bra kombination så vi får väl se hur länge man står ut! Sedan är inte plånboken jättefet då jag betalat räkningar, och tobias pengar inte kommer in på kontot förrän den 27e.

Hoppas ni andra haft en lika bra jul!!

Hej så länge!

Kommentar:
#1: Malin

va roliga grejer du hade fått :D

2007-12-29 @ 14:47:53
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: