Hakuna Matata

2007-12-16
14:26:19

J fick sig ett nyp /L
Igår klockan 02.45 låg jag fortfarande vaken och väntade på att J skulle komma hem.
Jag kan inte sova förrän jag vet att han ligger säker brevid mig i sängen. Jag ligger annars och tänker på allt hemskt som kan hända =P Undrar hur jag blir som morsa..... hm.
Han kom iaf hem en kvart senare lagom go och dragen. Men han var irreterad också.
När han stod i kön för att hämta sin jacka var det en tjej som nöp honom hårt i ryggen. J frågade vad fan hon höll på med och vände sig om igen. Då nöp hon honom igen och sa "surfitta". Detta ord upprepade hon sen. Haha...
Vilka sjuka människor det finns, jag tyckte det var jätteroligt att en människa ens vågar göra så.  J var inte lika road =) Nu vet jag även hur alla arbetskamrater har gjort bort sig under personalfesten... dagens läxa är att inte dricka för mycket. J berättade också att han dansade. Hm... not nice. I love him but he cant dance. Det hade iaf kommit tjejer och kråmat sig på honom, hur nu det kan ha skett.

Idag ska jag försöka ta mig till H för att plugga. Imorgon har vi salstenta. FY vad jädrans förbaskat töligt. Jag vill inte! Vi har ju inte riktigt fått någon bra information på vad vi ska plugga på heller.... usch jag hatar den här kursen.
Direkt när salstentan är färdig har vi en gruppuppgift till torsdagen och sen en individuell till fredag. Fy baskat vilken dålig planering!

Nej nu ska jag använda min ilska - energi bättre!
Kram
Linda





Kommentar:
#1: kvinnorna

inte konstigt att j var kungen på dansgolvet hört att han är nummer 1

2007-12-16 @ 16:46:01
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: