Hakuna Matata

2007-08-16
15:31:55

Shoppingrunda. /S
Idag har jag varit ner på stan med mina kära föräldrar och med syrran. Är nämligen så att min farmor i nästa vecka fyller sjuttio år så vi behövde inhandla en liten present. Det blev ett halsband som jag tror hon kommer tycka om :) Sedan blev det lite annat smått och gott...

Under resterande delen av dagen ska jag försöka packa inför återresan till Linkan imorgon eftermiddag... har ju hunnit sprida ut mig en del under detvå månader jag varit här hemma. Sedan ska jag med syster på husvisning, och därefter ska jag och mina systrar åka och fira lilla farmor i förskott eftersom jag inte kommer vara hemma på den stora dagen.

Förmodligen kommer jag inte hem förrän ganska sent... men om vädret inte är toppen imorgon så vill jag gärna träffa min byddy och fortsätta se lite Nord & Syd under förmiddagen...? Var ju hemma hos Linda igår och betade av de två första episoderna... vi hade lite myskväll efter att Linda fått några anfall på sin DVD-spelare och med hot äntligen fick igång den.

Kan även tala om att min kära sambo ÄNTLIGEN ringde mig igår efter två dygns tystnad. Började faktiskt bli lite orolig när det var helt omöjligt att få tag på honom, men han mådde fint var bara lite trött efter allt ståhej.

Nu har jag också beställt min kurslitteratur - det gick på 900kr och då har jag ändå tre böcker sedan tidigare som jag inte behövde köpa + att jag har en bok kvar som jag ännu inte beställt ....


det är dyrt att plugga!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: