Hakuna Matata

2007-08-08
05:57:05

Människan röjer allt i sin väg /L
Det är förbannat dagligen, timme, minut och sekund sker saker på denna planet enbart i syfte för att underlätta för människan. Jag tycker det är så jäkla hemskt att vi alltid ska "ta bort hinder". Vi utrotar och förgör allt i vår väg, leker Gud och jag ser ingen bättring på denna front heller. Sakta men säkert försvinner vår vackra planet - och för vad?
Jag kan ärligt säga att jag önskar livet ur vissa raser på denna jord (fästingar, mygg, ormar mm) men jag ser inte mig själv har rätten att utfärda dessa handlingar. När man läser i tidningen om hur "en galen älgko" blir skjuten efter att ha stört så anser sig mänskligheten ha rätten att göra så. Vi skjuter fasiken allt. "Nu är det för mycket varg, gärvling, älg osv" - Lets kill! Men att vi själva överbefolkar jorden och tar plats det görs det inget åt. Vi kämpar för att hitta botemedel mot döden så att alla kan leva lyckliga i sina dar... all mänsklighet så att säga.

image650




En bäver familj och deras bo ska utplånas i Lindsberg av någon anledning. Familjer har blivit attackerade eftersom de går alldeles för nära - bäst att utplåna djuren så vi får bada lite i lugn och ro.

///Linda




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: