Hakuna Matata

2007-08-28
18:53:14

Candy, candy. /S
Nu har jag bestämt mig, Candy får trots allt stanna. Allra mest för att jag inte kommer på någon bra ursäkt till att jag helt plötsligt inte vill ha honom, och dels för att det inte är helt säkert att jag faktiskt får ha frallan.

Candy har faktiskt varit knappt märkbar efter det det inlägget jag skrev. Han hittade sin favvoplats under mitt skrivbord där han sov i stort sett hela dagen sen. Och han skällde inget mer + att han blev lite gosigare. Så det här blir nog jättebra det med... men lite svider det att annonsen om frallan inte kom ut tidigare, men så är livet ibland.

Skulle ju kanske kunna ha båda men det är två hanar så det är ju inte säkert att de går ihop och sen så var inte Tobias så sugen på att jag skulle ha två hundar hemma. JObbigt när det inte är samma ägare - nog lätt att det blir rörigt med tider och så...

Nog skrivet om vovvar! Idag fick jag mitt första paket ifrån Buzzador.com, den där sidan jag skrev om för länge sen som man kan få testa produkter på gratis. och idag fick jag alltså en en kartong med 16 påsar med halstabletter i olika smaker från Wrigley's! och allt är gratis!! TObias var riktigt avundsjuk men jag bytte 10 av påsarna mot att han tog all tvätten resten av kvällen + disken. Det svider inte precis, har ju fortfarande 6 påsar kvar och så mycket halstabletter är man ju inte i behov av.

Hur verkar nya klassen, Linda?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: