Hakuna Matata

2007-08-19
17:41:43

Back in Linkan. /S
I fredags åkte jag tillbaks till Linköping, fick åka med syster och hennes sambo. Bilen var helt fullpackad när vi lämnade Karlstad och det var inte förrän vi hunnit en bra bit på vägen som pappa ringer och berättar att jag glömt hänga på cykeln! Så typiskt...allt annat kom jag ihåg att trycka in men den där jävla cykeln står kvar hemma i Karlstad! Men men... den kommer med flyttlasset i oktober istället.

 Syrrans sambo underhöll mig och syrran med 2 deckargåtor = han berättar en liten berättelse om ett mord, sedan ska man med ja- och nejfrågor lyckas lista ut rätt svar. Den första gåtan höll vi på med i en timme innan vi gav upp - skoj var det - och jobbigt... blev helt trött i huvudet!

Väl framme var lägenheten tom då Tobbe håller på att nollas och var på räkfest så vi underhöll oss själva med att se den nya Simpsonfilmen - mycket bra! Var verkligen som ett enda låg Simpsonavsnitt men de lyckades verkligen, var annars lite rädd för att det skulle bli drygt - men icke!

Lördagen åkte vi till Kolmårdens Djurpark - var mycket folk där trots att sommarlovet snart är slut. Vädret var mycket växlande men vi klara oss utan regn större delen av dagen. Det var faktiskt riktigt mysigt att åka dit, jag har inte varit där sedan jag var liten och från den gången minns jag nästan ingenting.

Vi var tillbaks i Linköping vid 18-tiden så det blev verkligen en heldag på Kolmården. På hemvägen passade vi på att handla... var så skönt att få handla så vi slipper ta det på bussen - speciellt nu när Tobias nollas och är borta hela dagarna och kvällarna.

Väl hemma blev det taco och godis i mängder och mera film. Denna gåg såg vi Evan -den allsmäktige och Shrek 3. Tycker väl kanske inte att någon av filmerna var någon direkt höjdare tyvärr. Hoppades mycket på Shrek men den var inte alls lika bra som de två första - eller också var det för att jag var så trött när jag såg den som det kändes så...

Idag åkte syster och hennes sambo hem igen, men inte innan vi tog en sväng till Gamla Linköping och chokladboden :p Jag och Tobias promenerade sedan hem därifrån. Vi tog vägen föbi vår nya lya och tyvärr blev jag lite besviken... vår uteplats var helt värdelös :( där det ska vara gräs var det bara jord och mellan plattorna var det fullt med gräs, och buskarna runt var låga och risiga... men vi får väl försöka få det hyfsat snyggt med våra kunskaper från sommarjobbet :p
Vi har fortfarande inte fått chans att gå och titta på lägenheten men förhoppningsvis får vi det innan vi flyttar in.

Imorgon bitti ska jag iväg och säga upp kontraktet på den här lägenheten och samtidigt teckna kontrakt för den andra. Det ska hinnas med en timme innan jag ska vara på universitetet och påbörja min kurs i samhällsvetenskapligt tema - hur nu det ska hinnas?!

Nu ska jag ta en liten dusch... ni som har ännu en veckas ledighet får väl passa på att njuta...!

Puss puss

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: