Hakuna Matata

2007-04-22
14:14:48

Söndag=städdag /S
Och så har ännu en vecka gått...
Idag är det söndag och den dag jag och Tobias städar på. Det gick faktiskt riktigt bra med tanke på att Tobias kom hem sent igår i inte helt nyktert tillstånd...men när han försökte slingra sig från städningen kom den lilla ragatan i mig fram. Så nu har vi städat och lagat min cykel, som det by the way inte var punktering på, men däremot en trasig ventil. Men som sagt nu är det lagat så jag kan ta min röda lilla cykel och trampa iväg imorron bitti. Måste säga att den här kommande VFU-veckan känns lite meningslös då min mentor är ledig så det är vikarie hela veckan, min uppgift är att observera och lära känna klasse, vilket i och för sig är bra, men ändå... det sticker lite i mig att jag inte kunde åka till karlstad redan på torsdagen med tobias och därmed bara betalat 100kr för tågbiljetten istället för 280kr!!!

Jag har även packat in Lindas presenter... en riktig fattigmans inpackning med gamla tidningar och en systemetpåse....blir ju orginellt i alla fall *hehehe*

Den här dagen tror jag kommer bli väldigt lugn... ska försöka plugga en del, men just nu ser det lite mörkt ut för den uppgiften. Idag är det perfekt väder för att ligga och läsa någon skönlitterär bok, bara plöja igenom... men som vanligt när man äntligen känner ett sug efter vanlig läsning så har man ingen bok, och det är helg så biblioteket här nedanför är stängt!

Vad ska ni göra idag?

Kommentarer:
#1: Pumba

Jag ska spela tvspel och se på medan Jason lagar cykeln och pastasås =P hehe

2007-04-22 @ 16:24:00

Tack för inlägget i min blogg!! Kram Carro alias Lantismamman

2007-04-23 @ 09:09:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: