Hakuna Matata

2007-04-26
16:40:23

Jag är köpt... /S
...som Linda så fint uttryckte det. Då kan jag berätta att jag tycker MYCKET om vikarien på VFU:n då jag idag fick kopiera ännu mer och jag nu sammanlagt har FYRA korsordsböcker/häften så nu har jag för alla klasser och olika svårigheter :)))) Kan ta med hem i sommar så du får kopiera om du vill Linda...

Imorse när jag kom till praktiken så var jag först. Vikarien var inte där, eleverna kom men ingen vikarie...Jag startade upp eleverna med eget arbete i SO för att sedan fråga efter vikarien. Ingen hade sett till henne så jag gick tillbaka till klassen. Efter 40 minuter kunde jag dock dra en lättnadens suck då jag fick vet att vikarien var på väg. Det var inte det att jag var rädd för att ha eget ansvar över klassen, men man vill ju gärna veta lite innan eftersom jag inte hade något planerat och jag hade inte tillgång till min mentors planering för denna veckan. Men som sagt till slut kom hon i alla fall!

Efter att jag slutat idag tog jag bussen in till stan. Jag har nu investerat i två rör med vitaminbrus med vitaminer för att stärka hår och naglar. Jag är i akut behov av något för mitt hår då det är torrt och framförallt klyver sig topparna så håret går av!! Så nu är det bara att hålla tummarna för att de här tabletterna funkar! Jag köpte även utrensnings/detox-tabletter... ska bli spännande och se effekten av dem! Det kommer bli en riktig utmaning då jag måste svälja 3 tabletter om dagen och dricka minst 1,5 LITER vatten om dagen, jag som knappt dricker 2 glas om dagen!!

Väl hemma så bläddrade jag i reklamen och såg att Skokanonen har ett par skor som ser ut precis som de jag väntar på att Din Sko ska få in + att de var 80kr billigare! Men nu finns de alltså på Skokanonen som ligger precis vid min VFU-skola. Så imorgon ska jag se om de är lika fina i verkligheten som på bilden.

Nu ska jag testa min första utrensningstablett... wish me luck!

PS. Superfina skor Linda!! Ser ut som typiska du-skor :P  DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: