Hakuna Matata

2007-04-01
14:23:31

Bye bye, mom and dad! /S
Söndagen är här och mina föräldrar som varit här i helgen har precis åkt hem. De kom i fredags kväll så vi käkade den middag Tobias fixat iordning, pasta, kyckling och gorgonzolasås.... mycket gott! Eftersom jag snart fyller år hade de med sig lite presenter, fick en sylåda, två satinpåslakan, och lite handdukar. Sedan sparade jag ett paket till min födelsedag! Mest nöjd blev jag nog med sängkläderna... skönt att sova med satin :)
Eftersom pappa och Tobias skulle iväg och jobba på lördagmorgon, så gick vi och lade oss direkt efter Let's Dance.

Pappa och Tobias åkte härifrån redan 06.40, medan jag och mamma sov vidare till klockan 9. Därefter tog vi oss in till stan, och det var där vi spenderade dagen fram till klockan hann bli 16.30!! Det var längesen jag spenderade en hel dag på stan men det lyckades vi i alla fall med. Det blev dock inte så mycket inhandlat, jag köpte en kofta och en bolero på rean, och mamma köpte lite annat smått.

När vi väl var hemma gick vi ut på en promenad innan vi gick hem och började se på filmen "I hennes skor" tills dess att pappa och Tobias kom hem vid halv 8. Resten av kvällen blev det pizza och filmen "Upside of anger", en lite konstig film. Idag har vi varit på Ikea och inhandlat lite, jag och Tobias köpte nästan inget men mamma och pappa köpte lite,det mesta var dock saker de köpte med till mina systrar. Innan vi åkte hem tog vi självklart en sväng förbi chokladboden för att köpa färska romerska bågar.

Nu har de åkt och jag och Tobias ska snart ge oss ut i solen!

Imorgon eftermiddag kommer jag med tåget till karlstad! See you...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: