Hakuna Matata

2007-04-14
14:56:21

Bored! /S
Nu är det 4 dagar sedan Tobias åkte och jag börjar bli lite uttråkad.  Idag har jag varit ner på stan en sväng, hittade faktiskt ett par jeans, kostade bara 300 :))) De skor jag sett och tänkt köpa var slut även i stan, i alla fall i svart vilket är den färg jag tänkt mig. Vitt är väl också fint men det känns som att svart funkar bättre. De talade om att de dock förmodligen skulle få in fler så jag får väl vänta tålmodigt... men det börjar bli svettigt åt fossingarna nu när det är så varmt ute, i värsta fall får jag väl plocka fram mina gamla lite lätt trasiga skor från förra året.


Väl hemma igen satte jag mit ute och pluggade lite. Var jätteskönt och det luktade så himla gott då körsbärsträdet på vår innegård blommar för fullt!! Luktade som om man hade en blomma precis under näsan.

Nu ska jag försöka plugga en stund till innan jag ska fixa lite lax till käk.

Just nu har jag lite beslutsångest, vet inte om jag ska åka hem över valborg eller ej...Om jag inte gör det kommer jag inte komma hem förrän terminen är slut i juni, och det känns väldigt långt bort. Anledningen till att jag tvekar är att det för det första kostar pengar, och för det andra är det under den period jag har praktik = jag är väldigt trött! Måste nog bestämma mig ganska snart då jag såg att biljetterna redan börjar till slut...

Hoppas allt är bra med alla och att ni njuter av solen!











Kommentar:
#1: Pumba

Hallå där! Jag fyller ju år, du måste komma då!!! =/

2007-04-14 @ 17:25:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: