Hakuna Matata

2006-09-02
21:03:06

Världen rullar på /L
Världen rullar på /LGod kväll!
Idag har jag spenderat dagen hos mamma. Vi beslöt oss för att ta bort Ceros saker. Kändes jobbigt att bli påmind plus att vi ville få det överstökat. Sedan umgicks vi så vi slapp tänka på det. Det känns lite bättre nu ikväll men man blir ledsen i vissa situationer.

Jason jobbar så nu sitter jag här hemma själv. Har precis ätit mat som JAG har lagat. Skitduktig har jag blivit (eller bara hungrig, drog ut på det in i det sista).
Det är nada bra på tv:n ikväll. Blädder-kollar på både MTV-galan och
Junior eurovision song contest. Vilken jävla skit den där Junior-grejen är. Låter som någon kass karaoke (som om jag skulle stå där och sjunga). Jag förstår absolut inte hur Pernilla Wahlgrens dotter Bianca kunde komma med, men va f*n, är man kändis-dotter så är det självklart att man kommer även om man absolut inte har någon sångröst. Jag väntar bara på att Carolas son Amadeus (eller vad han nu heter) ska ställa upp. Inte nog med att Melodifestivalen har blivit någon j'kla popularitets-kändis-tävling nu ska ungarna ha en egen också.
Själv skulle jag hellre låta osedda talanger komma fram och inte nån j*kla E-type eller Kikki! Dessutom borde låt/text-skrivare endast få ha ett bidrag. Som det är nu är det ungefär 3 stycken som har skrivit alla bidrag. Hur kul är det? Finns inte en chans för nya talanger att komma fram. Vi kan inte heller tävla inom Europa eftersom alla röstar på sina egna grannländer (större majoriteten gör faktiskt det), börjar nästan heja på en egen Nordisk-tävling.

Nej, det var bättre förr... jag får låta som en gammal kärring men så är läget när det gäller musik-tävlingar.

Puss!
/Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: