Hakuna Matata

2006-09-11
10:05:34

Sitter i skolan och fördriver tiden. /L

Det här dygnet känner jag kommer vara väldigt långt. Började med att i natt så kunde jag inte somna för att jag GIVETVIS sov gööör länge på söndagen. I lördags var jag duktig som gick upp 8 men på söndagar sover jag alltid länge. I alla fall så kunde jag inte somna, sista gången jag kollade in klockan visade den 02.05. När jag väl somnat så sov jag inte skönt, jag minns att jag vaknade hela tiden. Klockan 6 vaknade jag av att jag var skittrött men då var det ingen ide att somna om heller.... jobbig natt.
Jag gjorde i alla fall i ordning mig men på något vis lyckades vi ändå missa bussen (Jason också), jag tänkte helt fel vad gäller klockan eftersom jag var helt slut i huvudet. Vi bestämde oss i alla fall för att ta bilen vilket jag inte gillar att göra när jag går full dag eftersom parkeringen ändå kostar.
Väl framme i skolan inser jag att det är väldigt tyst och när klockan är 8.30 (när jag tror jag ska börja) så är det ingen där. Vilket innebär att av någon anledning så har jag skrivit i min kalender att jag börjar två timmar tidigare än vad jag gör, vilket är väldigt konstigt eftersom jag är rätt duktig på det där med koll och tider. Jag hoppas jag får lite klarhet över mitt schema om en halvtimme när jag tror jag börjar. Är det ingen där då - då drar jag! Då ger jag upp.

Ja, Sandra vi sågs inte så mycket denna helg, hoppas du kommer snart igen.. Kunde jag så skulle det vara kul att komma ner igen men som mitt rese/budget ser ut denna höst vet jag inte ännu om det går.
Vet du när du kommer nästa gång?

Puss och Kram
/Linda


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: