Hakuna Matata

2006-09-02
15:22:56

Ömmande muskler. //S
Ja nu är lilla Cero borta, hans ålder hann ikapp honom till slut. Me han fick i alla fall en härlig sista tid i livet med en familj där han aldrig behövde vara ensam, utan fick vara med dygnets alla timmar!

Igår invigde jag som sagt mina skor....något som jag är väl medveten om idag, har lite problem med att röra mig då jag inte strechade ordentligt... men men man lär av sina misstag!

Idag har jag suttit barnvakt på morgonen, det gick bra men jag var väldigt trött då jag återigen har problem med att somna om kvällarna! Förstår inte varför, det bör inte bero på stress för jag har inte ens kollat på vad som komma skall utan koncentrerar mig på vad som ska göras nu, och det är ingen panik över det, känns som om jag har kontroll över situationen.

Pratade med Tobias igår, han var jättetrött så det var jag som fick stå för mestadels av konversationen, men det var ändå trevligt.

Vi pratade om vad som komma skall. TObias har funderat på att läsa någon kurs här i vår och OM han nu ska göra det vill vi bo ihop, men det går inte eftersom han inte vet när han kommer veta om han vill läsa här, och jag har ju 3 månaders uppsägningstid. Sedan vet han ju inte om han ska plugga program här eller ej, så om vi flyttar ihop så måste jag kanske hitta ett nytt ställe att bo på redan i under nästa sommar då jag inte har råd med en 2:a själv. Hm... trist.
Hur som helst har jag bestämt att det här är mitt sista år i kollektiv, sedan skaffar jag egen lägenhet om inte Tobias flyttar hit.
Det är inget direkt fel på mina kombos men jag vill ha mitt eget ställe där man inte behöver ta hänsyn till andra eller vara irriterad över bristen på hänsyn ifrån andras sida.
Om jag ska bo själv kommer det tyvärr innebära att jag måste ta lån förmodligen... men det är ett senare problem.

Vi ko i alla fall fram till att vi inte kommer ses förrän om ytterligare 3 veckor då han kommer hit om hans vaktschema passar, så jag har kommit fram till att jag nog kommer till karlstad till helgen om jag hinner med att läsa allt som ska läsas inför måndagen. Vilket jag bör hinna om inte min kursbok från adlibris skickas alltför sent. Jag har sagt till familjen jag sitter barnvakt åt att jag ska meddela dem om jag kan sitta barnvakt nästa helg eller ej, senast på onsdag så då får även ni andra mitt besked.
Det beror även en del på om jag får min praktikplats denna veckan. Ska nämligen ha praktik på tisdag och onsdag egentligen men det blev något mssförstånd med min skola så de trodde jag redan hade fått plats hos någon, vilket jag inte hade. Så det kan hända att jag är ledig de två dagarna.

Nu ska jag fortsätta min läsning!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: