Hakuna Matata

2006-09-17
15:30:26

Oh, yes, my grandmother is strange /L
HyacintWhats going on in my life?
Inte så mycket.

Farsan kom i torsdags, då köpte han kinamat (för de ville jag ha) och Jason fick pizza. Efter att ha ätit så jag inte kunde andas så slöade vi i soffan och somnade sedan. På fredagen begav vi oss ut för att leta reda på ett svar angående en dimmer vi skulle sätta in. Det var nämligen tre uttag i dimmerna men fyra elsladdar i väggen. Som tur är har jag en händig pappa som löste gåtan och installerade den så snällt! Så nu har vi härlig mysbelysning i vardagsrummet =)
Jag och pappa åkte på kvällen hem till farmor som bjöd på mat. Pappa skulle ut med en kompis och jag beslöt mig för att hålla farmor sällskap under kvällen så jag sov över.

Farmor visade mig alla sina nattlinnen hon ägde (eftersom jag var tvungen att låna). Efter ett uttröttande gnabbel om vilket nattlinne hon fått från vem skyndade jag mig in i badrummet för att borsta tänderna. Då kommer hon springande med en "produkt" (Jag väljer att skriva det eftersom jag vill att ni förstår min reaktion som bäst). Denna produkt säger hon att hon köpte men ångrade sig och tänkte att jag kunde få den i stället... När hon håller upp produkten så börjar jag grina av skratt därför att det är absolut ingenting jag kan tänka mig min farmor (någon farmor) använda sig av. För att ytterligare förstå hur min farmor är och ser ut så är hon en KOPIA av Hyacint i den brittiska komediserien Keeping up appearances (bilden). Jag börjar alltså skratta så jag grinar och till slut börjar farmor också skratta men jag tror inte riktigt att hon förstod varför jag skrattade. Det blir inte bättre av att hon kläcker : "Jag ville köpa någonting sexigt". Ja, produkten hon hade köpt var alltså STRINGTROSOR!
Jag kan säga att jag blev väldigt förvånad av hennes lilla inköp....

Idag har jag inte gjort så mycket, dammsugit och lite sånt.
Pappa kommer och ska sova över, han beger sig till Norge i morgon bitti.
Imorgon har jag sista föreläsningen på denna kurs. Sen är jag ledig tis-tors och på fredag har jag sluttentan. På måndag börjar samhällskunskaps-kursen...Wiieee...
Fick även reda på att min praktik handledare är MA/NO lärare... inte mina ämnen direkt... menmen!

Hoppas du hinner se mig denna helg (om du kommer).. ta tåget för f*n... annars kan du räkna med den största idiot-förklaringen i ditt liv Sandra!

Puss och Kram
/Linda

Kommentar:
#1: Manny

VILL du att jag ska åka vilse med tåget eller??? Du behöver inte svara för jag kan se din skadeglädje ändå! Så... var de nya stringisarna snygga =P

2006-09-17 @ 15:53:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: