Hakuna Matata

2006-09-11
12:25:21

Måndag IGEN! //S
Den här helgen gick sååååå fort!!

Jag var framme i karlstad kl 16.10, då bar det av hem för middag. Lite senare kom Linda som sagt förbi och stannde några timmar. På kvällen kom min kusin ifrån Sunne för att hälsa på då hon skulle med tåget till Stockholm dagen efter. Så det blev lite fika och prat under kvällen. TObias kom med tåget klockan 23.50 så fram till dess tittade jag och mamma på någon dålig film som gick på TV.

När Tobbe väl hämtat mig åkte vi hem till honom, låg och pratade en stund innan vi somnade. Var så underbart... jag somnade direkt och sov hela natten, vaknade inte förrän klockan 7 men lyckades då ändå somna om.
Tobias var duktig och skulle rösta, så vid 11.30 tog vi en promenad ner till stan och stadsbiblioteket, han röstade och sedan blev det shopping... ja alltså för TObbe. Själv letade jag klocka men hittade ingen jag tyckte om... vill ju inte gå runt med en mobiltelefon på praktiken inne i klassrummet.
Efter det gick vi hem, tobbe till sig och jag till mig. Jag åt mat med familjen och fikade lite innan jag blev upphämtad av Tobias på eftermiddagen. På kvällen blev det film hos Tobias, vi hyrde "North Country", jättebra film!! Det tyckte faktiskt Tobias med...

Efter det kom TObias familj hem så vi pratade lite med dem innan vi gick upp till hans rum där vi låg och pratade lite om allt möjligt! På söndagen gick vi upp vid 9.30 för att hinna med lite innan han skulle åka tillbaks till karlskrona. Vid 10 följde vi med hans föräldrar till Bonnäs Udde, jättefint, vi gick en promenad längs klipporna. Det var jättefint verkligen, och klipporna var ganska släta så det var inte jobbigt att gå heller.

Efter det hade klockan hunnit närma sig 11.30 så jag åkte hem så att Tobias skulle hinna packa och umgås lite med sin familj innan han skulle åka.
Själv åkte jag hem och fikade, hela familjen var hemma, vi åkte runt och tittade på trädgårdsgrupper både till mamma och pappa och till syrran och hennes sambo som från och med idag är husägare.

Sedan blev det en snabbis ut till Bergvik för att köpa skokräm och skoimpregnering och tillbaka hem för att hämta grejer och ner till stationen.

Jag var framme i Linköping 22.15, och jag hade sådan tur att Göteborgsbussen kom strax efter min buss och med den kom Erica!! Så då fick jag i alla fall sällskap på bussen hem till Lambohov.

Klockan hann bli 23.30 innan jag kom i säng, men återigen sov jag underbart härligt. Var ändå tungt att gå upp imorse kl. 7.

När jag kommer till Karlstad nästa gång vet jag inte... kan hända att jag kommer redan om två veckor, men som sagt det vet jag inte. Har fortfarande inte fått praktikplats så det beror lite på när jag får den, har ju redan 2 dagar att ta igen =(
Jag får återkomma med mer exakt datum en annan dag. Nästa vecka är Tobias ledig så jag hoppas han kommer hit, i så fall kommer jag åka TÅG med honom tillbaks till Karlstad. Men förmodligen kommer han inte, vilket jag kan förstå då han kommer till Karlstad på måndag sen måste han ta sig hit och vara tillbaks i Karlstad innan söndag då han ska med tåget tillbaks till karlskrona. Är man ledig så vill man ju inte stressa genom att åka fram och tillbaks mellan Karlskrona-Karlstad-Linköping-Karlstad-Karlskrona!

Nu ska jag snart tillbaks till skolan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: