Hakuna Matata

2006-09-03
00:13:32

Hatar, hatar, HATAR "Idol"!!! /S
Har precis suttit och läst på aftonbladet, ett forum kring Idol. Jag förstår inte att folk kan tycka att det är så jävla bra, inte konstigt att mobbing i skolan ökar när det ses som ren och skär underhållning att offentligt förnedra människor! Genom att ha ett TV-program som till hälften bygger underhållningen i att förnedra andra människor, är ju det samma sak som att acceptera mobbning. Dessutom sänds programmet på en sådan tid att det ses av säkert större delen av grundskoleelever!!

Jag är absolut en av dem som sitter och skrattar åt alla människor som tror att de kan sjunga, när de knappt lyckas träffa en enda ton, men jag hatar, hatar, HATAR programmet just på grund av att domarna som trycker ner folk så otroligt mycket.
Man kan tala om för en människa på olika sätt att de inte har vad som krävs i branschen, man kan på ett trevligt men snällt sätt bara säga "tyvärr men du har absolut inte vad som krävs för branschen", istället för att börja asgarva  eller skrika åt personen att lämna rummet innan stackarn knappt hunnit sjunga en mening.

Det som gör mig så frustrerad är att jag verkar vara den enda människan med denna åsikt, när jag uttrycker mina åsikter för kompisar eller kurskompisar så rycker de bara på axlarna, och en del tittar på mig som om jag vore en pryd jäkla kärring.

Ja... shit... vi lever verkligen i ett snett samhälle!

Kommentar:
#1: Pumba

Jag håller med dig. Visst tittar jag och håller med om att de är kassa som juryn säger. Men de är så elaka i sina kommentarer att man mår dåligt av att se hur elaka de är. I år verkar det också som om de har blivit värre! Puss!

2006-09-03 @ 15:09:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: