Hakuna Matata

2006-09-14
12:37:58

Första mötet med psykologen! //S
Klockan 10.15 hade jag idag mitt första möte med psykologen, jag är tvungen att gå och träffa dem 5-6 gånger under denna terminen. Det är meningen att jag ska gå dit och tala om mina erfarenheter... på VFU:n. Blev ni fundersamma nu?? Det är nämligen så att min inriktning har något samarabete med psykologstuderande så vi är uppdelade i grupper med 6-7 personer i varje grupp som varannan vecka ska träffa två psykologstuderande för att diskutera VFU:n. Varje möte är på 2 gånger 45 minuter.

Idag hade vi som sagt första mötet. Jag tyckte lite synd om de som hade det då alla i min grupp var väldigt negativa och bara såg mötet som ännu en belastning med tanke på att det är mycket plugg nu, något som de också talade om för stackarna. När vi slutade tyckte dock alla att det var ganska okej. Det som stör mig är att mötena är så långa, det hade räckt med bara 45 minuter, vi ska träffas varannan vecka och diskutera VFU, men vi har ju bara VFU 2 dagar varannan vecka så det finns ju inte så mycket underlag till diskussioner tycker jag.

Är lite irriterad över att jag måste beställa ännu mer material för den här kursen! Jag har köpt alla böcker men sedan måste vi även beställa analysschema för matematik och svenska som kommer kosta runt 160kronor! Lite irriterande när man redan lagt ut över 2000kr på den här kursen!! Men men, det kanske kan vara användbart även i framtiden, vem vet?!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: