Hakuna Matata

2006-09-15
18:15:24

En dag på stan.. //S
Igår var jag jättetrött efter skolan när jag kom hem vid 17.00, och bestämde mig för att skippa joggingturen. Istället hamnade jag framför TV:n i sängen ätandes på en chokladkaka...som så många gånger förr!
Desto mer klockan blev desto mer återgick jag till att bli...inte pigg men normal, i och med det kom även det dåliga samvetet krypandes över att jag bytte ut en joggingtur med slappande och chokladätande. så klockan 20.00 frågade jag Erica om hon skulle med på en joggingtur... Erica som sysselsatt eftermiddagen och kvällen med att göra ungefär detsamma som mig vågade nog inte säga nej på grund av hennes samvete och hon sprang iväg för att byta om.

Jag har en enda runda som jag sprungit, vågar ju inte bryta den rutinen när det fungerar. Men när vi kom cyklandes till elljusbanan inser vi att skogen är kolsvart, inte en enda glödlampa som lyste. Istället fick vi åka tillbaka hem och komma på en ny runda, men sträckan blev nog densamma.

Erica tyckte nog inte att det var så kul att springa med mig då jag springer i intervaller något hon tyckte var ganska trist, men det är det enda sättet jag orkar springa på.
Trots att ingen av oss hade lust att ge oss ut var vi ändå nöjda när vi väl var tillbaka, och det dåliga samvetet borta.
Precis när det var dags att stretcha så ringde Tobias och berättade att han precis sprungit 5 km på 25 min eller något sånt... helt plötsligt var jag inte lika stolt över min runda på ca 2-2,5km på 20 min.

Idag gick jag upp redan klockan 9 då jag tänkt hinna med en hel del. Jag skulle först in till stan för att klippa mig och leta efter ännu ett par jeans och därefter hem och plugga.
Självklart missade jag bussen och tvingades väta i 20 minuter på nästa. Väl framme hittade jag självklart inga jeans. Jag hittade ett par som var helt okej, men de var lite för stora och självklart fanns ingen mindre storlek... billiga var de också!
Sedan letade jag efter någon frisörsalong, efter att ha sprungit runt på en massa fick jag en tid och blev klippt, hon verkade ha koll på läget men jag fick en liten chock när jag skulle betala...350kr!!! Det var nog det dyraste stället i Linköping!! Men efter 5 månader utan att ha blivit klippt fick det vara värt pengarna, ch jag har lärt mitt misstag.
Efter det tog jag ännu en runda i butikerna, en sista koll efter ett par jeans. Som vanligt hittade jag något annat och istället för jeans köpte jag en lila tröja... men den var fin, kan nmog ha den när man ska ut om man piffar till den med lite snygga blaffiga halsband. Ja.. ut skulle jag verkligen vilja...  Linda du kan väl se till att Jason börjar jobba på de där fribiljetterna till Nöjes tills nästa helg då jag kanske kommer, eller helgen efter det!!

Tillbaks hemma igen var det dags för plugg men som vanligt var jag för trött och hamnade istället framför TV:n, får väl se till att gå upp tidigt imorgon så man hinner med lite läsande. Ska även springa och städa lägenheten innan Joss och Ludde kommer på kvällen.

På tisdag ska jag på VFU men jag har fortfarande inte fått någon kontakt med min mentor så vi får väl se hur det går, jag vet ju i alla fall var jag ska vara. Fick plats på en skola mitt i stan, så jag slapp trots allt att pendla långa mil till någon avlägsen skola.

Nu har jag berättat klart om mina händelselösa dagar!

Hur går det för dig och gympandet då Linda??   =P

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: