Hakuna Matata

2006-09-02
21:30:55

Bye bye Sofia! //S

Min X-kombo Sofia ringde för någon timma sedan för att säga hejdå, inatt drar hon till Spanien och kommer inte hem förrän till jul.
Hon ska plugga spanska under tiden som hon funderar på vad hon vill läsa för program sedan när hon är tillbaks i Sverige.

Måste säga att jag avundas henne, hon är en sådan människa som inte bara drömmer och fantiserar, utan ser verkligen till att göra det hon drömmer om.

En annan vågar inte ens ta tåget till karlstad av rädsla för att vakna upp i fel stad.

Håller med dig Linda, det finns verkligen inte ett skit på TV ikväll, önskar jag var hemma i Karlstad, där skulle jag antingen kunna få träffa dig Linda, eller Tobias eller fest hos min äldsta syster, eller en lugn filmkväll hos min andra syster... I feel lonely!!

Kommer med största sannolikhet till karlstad på fredag vid 15-16 tiden, verkar inte vara så mycket plugg, och nu när jag börjat fundera på att åka hem kommer det kännas jättejobbigt om jag inte gör det.

Jaja... själv som jag är utan hund-, katt- eller människosällskap ska jag återgå till min stora räddning...TV:n som dock sviker mig ikväll då det som sagt inte finns något att titta på!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: