Hakuna Matata

2006-10-03
15:28:22

Vad har jag gett mig in på??!
Herre....min....GUD!!!!

En liten beskrivning för hur jag känner mig;
*Mer död än levande
*Zombie
*Vandrande åskmoln
*Likblek och hålögd
*Ett huvud som väger ca 100kg

Anledningen till att jag känner mig så här är en natt med lite halvtaskig sömn samt 5 timmar och 43minuter på praktik i skolan.

Har återigen varit ute i min VFU-klass en 1:a och jag börjar seriöst undra vad i h**vete det är man har gett sig in på! Trots att det är en liten klass var det ungar ÖVERALLT!!
De var UNDER borden, ÖVER borden, i korridoren, framme vid tavlan, i grupprummet och gärna en klase med fem barn på min arm som alla var skitsura över att jag inte kom till just DEN och hjälpte dem med matten!!!
En månad in i skolan men de har fortfarande inte fattat hela grejen med att räcka upp handen utan det är ett himla liv i klassrummet, sedan går de gärna ifrån sin plats mitt i en genomgång för att gå fram och berätta något för fröken. Det där med att ha ett samtal har de inte heller förstått... där handlar det om vem som hörs mest, och jag kan tala om att det inte var jag!

Fick en uppgift idag, en enda, men den slutade i katastrof! Skulle gå själv med klassen ifrån idrotten till skolan. Idrottshallen ligger en bit bort och sitter inte ihop med skolan så det tar ca 5 minuter att gå. I alla fall slutade det med att hälften av klassen helt plötsligt kommer rusandes förbi mig då de ser skolan. Inget problem med det kan tänkas förutom att de måste korsa en liten bilväg innan de är framme vid skolan. Som tur var kom ingen bil men det kändes jäkligt pissigt!
Jag hade alltså en ENDA uppgift, och den slutade i katastrof!!

Imorgon ska vi på skogsutflykt...Oh my god....hjälp mig!

Linda förresten jag drömde en jättehemsk dröm igår natt, du dog! Minns inte hur, minns bara att jag och mor din var tvugna att åka till Bergviks köpcenter för att identifiera din kropp, för bårhuset ligger tydligen där mellan butikerna... jag vet, det var sjukt! Men oroa dig inte, jag tog hand om Johnny och Stina efter din död.

Nu ska jag lägga mig framför TV:n och inte göra någonting mer denna dag!

Kommentarer:
#1: Pumba

Önskedröm kanske?!!!?!
Hemska människa!

2006-10-03 @ 15:31:44
#2: Therese

ja du Sassa Brassa du kanske ska komma på det... om det är jobbet för dig.... det handlar om disciplin å konsekvens i alla åldrar. RYT i om de inte lysnar... det måste man...

2006-10-04 @ 14:40:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: