Hakuna Matata

2006-10-09
15:10:04

Uh, för världen idag! /L
Anna NicoleGoddag!
Idag var jag en stund i skolan, studiegruppsarbete stod på schemat och vi lyckades göra klart allt idag. Vilket är skönt eftersom var och en sedan ska redovisa detta i tvärgrupper på fredag. Det var om medier och sveriges rättsväsende. Vi delade upp arbetet och de jag var med fick givetvis rättväsendet vilket inte var så lätt. Boken vi ska använda oss av är så svårt skriven att ingen fattar någonting.

Nu har jag surfat runt på internet ett tag och hitta massor som jag irreterar mig på eller ställer mig frågande till.
Först är det den där Anna Nicole Smith som inte verkar vara från denna planet. Hennes son dog för typ två veckor sedan och nu har hon gift sig. Personligen skulle jag inte ens tänka tanken när jag precis förlorat mitt barn. Plus att hon ser ju hur sjuk som helst ut på korten (visst hon gör det jämt men ändå).

Jag läste även om vår nya handelsminister Maria Borelius som berättade att det var så svårt för hon hade inte haft råd att anställa (vitt) barnflickor och städhjälp eftersom det är så dyrt, stackaren hade behövt betala svart! Det finns inte en möjlighet att jag någonsin kan tycka synd om sådan människor. Har man inte råd att betala sånt vitt då kan ska man inte ha det heller. Städa själv som normalt folk gör och sätt barnen på dagis för f*n. Jag kan inte känna sympati för någon som beklagar sig över en sådan orättvis levnadsstandard. Hur många i Sveriges samhälle har råd att ens tänka tanken på städhjälp och nannys. Nej fy f*n för politiker.
PS. Politikerna i Sveriges riksdag tjänar minst 35.000 kronor i månaden dessutom. Ds.

Jag har även reflekterat kring en sak som jag upptäckt bland mina studiekamrater. Vi har haft två tillfällen då vi varit i skogen. Dessa har vi fått reda på långt i förväg och blivit ombedda att ha bra kläder. Under dessa gånger finns det alltså vissa som har haft lågskor och KLACKskor. Då känner jag mig lite frågande, om man nu vill arbeta med barn så får man räkna med att man ska vara ute i skogen och hålla på, har de tänkt att ha sådan klädsel då också. Jag hade liksom gummistövlar (det regnade dessutom) och regnjacka. Jag bara tycker att det är väldigt konstigt, eftersom några av dem dessutom är föräldrar och man tycker de borde ha lite vett.... yeye...

Nu ska jag göra lite nytta och inte bara sitta här och klaga :P

Puss och Kram
/Linda



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: