Hakuna Matata

2006-10-08
21:45:33

Tobben was here =)))))) /S
Den här helgen var som sagt Tobias här, han kom i fredags redan klockan 12.50 och åkte inte härifrån förrän klockan 19.00 idag (söndag) =D
På fredagen när han kom var han jättetrött då han suttit uppe sedan klockan 12 på natten och passat på...något, så direkt vi kom hem lade han sig och sov några timmar.

Efter det lagade vi lite mat, det fick bli tacopaj, hur gott som helst!! Vi hjälptes åt, men  Tobias fick göra det mesta.Efter att vi ätit..alldeles för mycket gick vi hem till Joss och David och lånade lite DVD-filmer att se unde kvällen.

Så fredagen bestod av en lugn men mysig hemmakväll. Tobias var dock väldigt trött trots sin tupplur och somnade redan klockan 22.15.
Själv var jag också lite trött och gav upp en kvart senare...

Lördagen sov vi ut ordentligt, fick ca 12 timmars sömn...underbart, efter det gjorde vi oss i ordning och drog ut till tornby och IKEA, så nu har jag äntligen bytt ut min tavla, den här gången fick det bli tre blommor i närbild, blev mycket bättre. Tobias köpte en snygg t-shirt och själv var jag väldigt nära att köpa ett gammalt album av RHCP eller Katie Meluas skiva men det blev inget av dem. Det närmar sig ju kursslut vilket betyder ny kurs och ny kurslitteratur =( Det är jäkligt tufft att behöva klara sig utan de pengarna jag tjänade in på att vara dagmatte, är knappt att det går. Har lite pengar kvar av sommararbetet, men hälften av det lär gå åt till ny kurslitteratur.

Efter IKEA och Tornby åkte vi hem. Efter att ha varit så ambitiösa i vår matlagning på fredagen fick det denna gång bli pizza istället, men det var riktigt gott det med!
Sedan gick vi en promenad och plockade lite äpplen för att på söndagen göra äppelpaj.

På kvällen hade vi bokat biljetter till filmen World Trade Center. Man måste ju tyvärr hämta ut biljetterna en halvtimme innan + att bussen passade så illa att vi var tvugna att komma in en TIMME innan filmen började så efter att ha hämtat ut biljetterna tog vi en liten kvällspromenad på stan. Va någon fyllebultsfarbror som cyklat omkull och var alldeles blodigt...usch...hatar blod!

Väl inne på bion, ca 1 timme in i filmen ropar någon plötsligt "Ring en ambulans!". Snacka om att man är seg att reagera... själv fatta man inte riktigt att det var allvar utan tittade mest var skrikandet kom ifrån. Som tur var så reagerade i alla fall en massa andra människor. Så filmen stannades och vi satt och väntade på ambulanspersonalen som kom och hämtade upp en kille som kollapsat.
Filmen var i alla fall bra. Det var kanske inte filmen i sig som var så bra men själva storyn berör en ju självklart väldigt mycket eftersom man vet att det faktiskt inte är en fiktiv berättelse utan det var en verklig händelse som skildrades. Man fick följa 2 poliser som fastnat i rasmassorna och deras familjer som väntade på besked om vad som hänt dem, på så sätt var det lättare att leva sig in, eftersom det var så få personer.
Idag var ännu en lugn dag, det blev äppelkaka till lunch =P och pannTobben i köketkakor till middag. TObias var en riktig höjdare på pannkaksstekning och vände pannkakorna iluften, han tappade faktiskt inte en enda pannkaka!
Gott var det också, så än en gång åt vi alldeles för mycket!

En liten stund senare var det dags att säga hejdå =( Och nu sitter jag mhär lite halvt deprimerad med vetskap om att det dröjer minst 3 veckor tills vi ses igen.
Har lyssnat på min nya favoritlåt Piece by piece- Katie Melua i snart en timme så snart kommer väl Erica in och stryper mig! Men när man känner sig nere behöver man lite sån musik.

För den som undrade vem som matat spindeln så var det Diana. Och igår efter bion såg jag en minispindel i hallen så vem vet...det som inte fick hända kanske redan har hänt....Bäbisspindlar!!!!!!!


Kommentar:
#1: Pumba

Typiskt Sandra att inte reagera när någon är i fara =P Inte undra på att du inte tror någonting händer dig, du är ju inte uppmärksam! Och du retar mig för kryckmannen m.m.
När jag var där såg vi oxå en blodig man på bussen, vad är det för ställe du bor på! Bäst du flyttar hem >:D

2006-10-08 @ 22:46:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: