Hakuna Matata

2006-10-17
16:58:01

Tenta...inget vidare! //S
Nu återstår bara denna kväll och morgondagen innan det är dags för dagen med stort T...Tentadagen!!! Har bytt min VFU-dag som jag skulle haft idag mot fredagen istället för att kunna förbereda mig bättre för tentan men det var helt i onödan! Jag kan inte förmå mig själv att plugga... jag har ingen aning om vad den här tentan kommer innehålla. Vi har fått 34 begrepp som de säger är centrala för tentan, men räcker det med att kunna dem?? I så fall ligger jag ganska bra till, om det däremot inte räcker, utan det kommer vara en massa andra frågor, ja då är det redan kört. Anledningen till att jag har så svårt att plugga dem är för det första att det är fruktansvärt trist att bara sitta och traggla, och för det andra för att jag kan dem htfsat bra vilket inte motiverar lata lilla mig till fortsatt plugg.

Har i alla fall lagat lite mat så nu är mitt frysfack FULLT med matlådor och jag slipper laga någon mat den närmsta veckan... jippie :D Snart ska jag ner i tvättstugan också... var så sorgligt när jag tömde tvättkorgen och den i stort sett bara innehöll underkläder, då är det ändå en vecka sedan jag tvättade, resten var mjukiskläder... hahaha.. kände mig så slapp!

Insåg tidigare idag att mamma fyller år på torsdag, had ejag totalt glömt bort!!! Mina kära systrar... jag vill inte vara med och lägga pengar i present, har inte råd, jag hittar på något själv!

Igår var jag en pinsam flickvän, skämdes faktiskt lite.
Jag och Tobias hade gjort upp att jag skulle ringa honom under kvällen, jag gjorde det men ingen svarade. Tobias har ovanan att stänga av ljudet på sin telefon eller lämna den i hytten, så jag har lärt mig att man måste ringa ganska många gånger. Jag låg och tittade på TV, och ringde honom med jämna mellanrum utan resultat. Den 8-9:e gången får jag äntligen svar... men det var inte Tobias som svarade!!
Det var hans ena rumskompis...!! Han berättade att Tobias var ute och spelade fotboll och hade glömt telefonen i hytten! Jag antar att han tröttnat på att höra Tobias mobil ringa konstant då han förmodligen förstod att det var jag som ringde varje gång...
Hur som helst så var det pinsamt, kände mig som världens klängigaste flickvän.

Nu ska jag tvätta... jippie!!

Grattis igen Linda!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: