Hakuna Matata

2006-10-22
15:38:31

Skön helg /L
Denna helgen har gått fort. Igår hade jag och Jason en mysdag. Första dagen på två veckor som han var ledig, han kommer jobba mycket framöver också så vi passade på. Vi hade filmdag/kväll.
Vi började med filmen "Hard Candy", otroligt bra. Mest en dialog film och inte en massa skit effekter.
Filmen börjar med att en 14 årig flicka chattar med en man och ett möte bestäms. De flirtar under mötet som sker på ett litet fik. Till slut beslutar de sig för att åka hem till honom... Filmen är oförutsägbar med helt okända skådisar för min del, bara en liten biroll från "Christina" i Greys anatomy. En film du måste se.

Sedan gick kvällen vidare med "Hotet inifrån" med Michael Douglas. Ja, det var inte så mycket nytt med den. En agent som någon försöker sätta dit för att smida planer på att mörda presindenten. Lite som "Jagad" men absolut inte på samma nivå - alltså sämre. Den är värd att se men inte skulle jag betala 100 kronor på bio om vi säger så.

Du ser mamma, jag ser inte bara tecknade filmer! Det har bara råkat bli så den senaste tiden....

Jag har nu fått 26 bud på tradera.se. Ja, det går inte så jättebra (inte bra som jag vill) men det är kul. Jason är rädd för att jag säljer allt vi äger snart men nu tror jag inte jag har något kvar att sälja snart... har bara lagt ut typ 200 föremål....hehe.... =D

Nu ska jag göra något vettigt.

Puss och Kram
/Linda


Kommentar:
#1: Anonym

Hmmmm det var bara för att Jason var med o tittade... *L*
puss gumman

2006-10-22 @ 21:25:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: